Aktywne Wpisy

algus +265
Małe #chwalesie Przebiłem 8k netto w mieście gminnym 25k mieszkańców. Przed skończeniem 30 lat. Ja wiem, że wszyscy tutaj #programista15k ale ja jestem tylko skromnym kierasem niższego poziomu w małym zakładzie produkcyjnym ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pracbaza
źródło: image
Pobierz
miji1000 +3
#gielda czym się zajmujecie na codzien? Pisze za 2 lata mature i chciałbym się dowiedzieć w jaka najlepsza dziedzinę iść żeby zbierać kapitał na xtb? Proszę pomozcie

@Gorejacy_krzak_agrestu: no tak w końcu walczą tylko z największym krajem na świecie xD
@Gorejacy_krzak_agrestu: to pokaż mi jedną fabrykę albo magazyn wybudowany w ostatnich latach na naszym terytorium przy naszej wschodniej granicy xD
@JakubKKKKKK: No, ale dlaczego emigranci mieliby spłacać, skoro państwo je zaciągnęło i spłaciło. No i też nie rozumiem tezy, że Ukraina to problem całego demokratycznego świata. Realnie podchodzac to np. Hiszpanie i Portugalczycy mają na to wywalone, a Indie wręcz wspierają Rosję. To
@GigaWykopek: oczywiście że tak. Policzyli za pomoc cywilom mieszkającym w Anglii i za utrzymanie wojska, które walczyło w obronie interesów Anglii i Anglii broniło. Dług za armię na anulowali, dług za cywilów częściowo spłaciliśmy złotem.
Ukraińców stać na starlinki, mógłby je utrzymywać (bo zakup sprzętu i tak już opłaciliśmy) jakiś oligarcha zamiast budować resorty narciarskie.