Wpis z mikrobloga

Komentarze pisane tutaj przez was to rak. Widać że jesteście z-----i ostro nawołując do trucia psów czy do rzucania petardami. To nie psy są złe tylko ludzie którzy trzymają psy na balkonie. Ale wy tego nie zrozumiecie bo wasza yntelygencja na to nie pozwala. I ja mogę również zrozumieć że się wkurzacie ze g---o leży na trawniku ale to nie wina psów tylko właścicieli którzy po nich nie sprzątają. Brak empatii u
  • Odpowiedz
@Winatuska ale p--------z. Widać że się ch. znasz. Jak jest pies reaktywny to nic na niego nie zadziała. Wystarczy że pies ma takie geny i taki będzie. I można pracować z nim ale i tak jak ma zakodowany strach w głowie to go nie wytepisz do końca.
  • Odpowiedz
@fajfoklok: to tak samo jakby cały wypok się zesrał, że trzeba zakazać samochodów albo je dodatkowo opodatkować, bo jeżdżą po chodnikach i parkują nieprawidłowo albo zakazać dzieci bo ktoś ma sąsiada którego dziecko płacze w nocy albo głośno biega i rzuca zabawkami XD Swoją drogą beka, że wykopki to fani niskich podatków a chcą podatkiem d---------ć właścicielom psów tylko dlatego, że mają jakieś patologiczne doświadczenia. Nie ma nieskazitelnej grupy społecznej.
  • Odpowiedz
Ja to nie wiem co ludzie mają z tymi psami, mnóstwo ich jest.

@straszny_cham: ludzie biora psy zamiast dzieci, dlatego tak duzo sie tego narobilo. Co gorsza taki psiarz bedzie mu pozwalal na wiecej, bo traktuje go doslownie jak swoja pocieche
  • Odpowiedz
@kornel-makuszynski: Kiedyś zaczynałem od piankowych i jeszcze bardziej w nich słyszałem wszystko. Ale no może tamte akurat nie były dobre... kiedyś w necie szukałem, które są najlepsze, to wszyscy zgodnie mówili, że woskowe. Muszę chyba zaktualizować wiedzę xd
  • Odpowiedz
@mailtalk: psiecko żyje jedynie w waszych, wykopkowych umysłach. Nikt tak na serio nie mówi XD

@Atk_to_na_tyle owczy pęd. Psy po prostu lubią drzeć mordę. Mój wręcz woli wychodzić na balkon i nasłuchiwać czy osiedlowi koledzy nie drą ryja, i jak drą, to się przyłączyć, niż wychodzić na spacery.
  • Odpowiedz
@KYK_: To jest c--j, od piątku w poznaniu do soboty był festiwal, gdzie było słychać n-----------e muzy przez okna 3 szybowe i grający telewizor, gdzie od tego gówna mam mieszkanie oddalone o 8km w linii prostej. Męskie granie było słychać dopiero, jak wyszedłem przed blok, a grali w tym samym miejscu i tak do 3 w nocy.
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: no ale psy szczekają, szczególnie jeśli inne psy im odpowiadają, to normalne. Czy miasto, czy wieś, psy wszędzie drą mordy. Różnica jedynie w natężeniu, bo psów, jak i ludzi, w mieście jest więcej na m²
  • Odpowiedz