Aktywne Wpisy

maniel +434
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
FroziPL +127
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego suva a ja przykleiłem się do nowego sedana. I tak sobie go oglądam, otwieram, siedzę w środku, dziubię w przyciski, otwieram bagażnik, znalazłem nawet prostownik pod podłogą.
No ale sie znudziłem, nic nie wiem to wychodzę. W tym czasie recepcjonistka powraca i się pyta czy pomóc. Mówię, że jestem zainteresowany tym sedanem. Babeczka prosi abym podszedł za nią. Idziemy do szklanego boxu gdzie nawet wcześniej nie zauważyłem, że siedzi w środku jakiś człowiek.
ROZWINIĘCIE
Chłopak lat ok 22, włosy typowy brokuł. Witam się z nim, siadam naprzeciwko. Mówię co i jak, jaki wóz mnie interesuje i że chciałbym się wiecej dowiedzieć. Myślałem że wstanie i mnie oprowadzi do auta i opowie o wszystkich zaletach i bajerach. NOOOOPE XD siedzi. Dyktuje mi cennik. Pytam o akcesoria
-można z internetu pobrać broszurę pdf
Pytam o kolory
-wymienia 4 kolory
Pytam jak one na żywo wyglądają bo na wystawce jest tylko biały
-pokazuje mi ściankę z próbnikami lakieru z odległości ok 20m
Interesował mnie niebieski a na półce leżą conajmniej 3 w tonie niebieski
-gość zaczyna liczyć od góry który to będzie do tego modelu
Pytam o wnętrza
-pokazuje mi tą broszure pdf i kolory wnętrza do wyboru
Pytam skąd różnica w cenie między pakietem podstawowym a delux
-bebechy są inne
W sensie moc i bateria?
-nie, bebechy
Czyli co to za bebechy?
-kamera cofania i widok 360 i infotainment xD
WNIOSEK
Ogólnie cała rozmowa była kulturalna ale gość był tak bardzo obojętny na robotę, że byłem wręcz pod wrażeniem jak bardzo można mieć w------e na pracę xD Jak wymrą wszystkie dziady z mentalem "trzeba pracować i się cieszyć że robota w ogóle jest" to będą niezłe jaja xD
Nie wiem jak to zilustrować dlatego wrzucę fotę tego prostownika pod podłogą bagażnika. Wspaniałe miejsce gdy pomyślę, że może mi się tu wylać zgrzewka wody
#motoryzacja #samochody #pracbaza #niewiemjaktootagowac
źródło: IMG_5860
PobierzOne się jeszcze na nowo nie zaczęły. Duże miasta, jak Kraków za kilka lat staną przed problemem podobnym do Łodzi w latach 90. Z tą różnicą, że mnóstwo
@GomiGomi: Ale ty myślisz, że ten z-------l ciebie ominie, że się tak
Pokolenie z jest inne ma w------e i unika problemów widze to u siebie. Trzeba cos zrobic nagłego albo wiadomo ze jutro ciezszy dzień -> l4.
@SzubiDubiDu: nie, w koncu bedzie spokoj i nikt nie bedzie sie chwalil ze praca jest jego jedynym zajeciem, osiagnieciem, hobby i czymkolwiek na czym opiera swoje zycie.
Kraków w szczególności. Jedno wielkie centrum outsourcingowe. Na osiedlach deweloperskich połowa mieszkańców to pracownicy BPO. To jebnie z hukiem.
@zonecom: o ile będzie miał dzieci bo przy dzietności 1.00 to raczej wątpliwe