Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +500
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +111
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Różowa jest kadrową w średniej wielkości przedsiębiorstwie - ot taki Januszex, któremu się udało przeistoczyć w korpo i są w czarnej dupie, bo brakuje im 50% kadry, bo nagle trzeba obsługiwać zagranice, jakieś social media, duże sieci handlowe i ogólnie mają jakieś 20 wolnych wakatów na stanowiska różnego szczebla, od sekretarek, przez menadżerów po jakichś koordynatorów produkcji. Prezes po pół roku stwierdził, że nie mają brać nikogo pod uwagę
Za wypłatę w takiej pracy, po wynajęciu kawalerki to ledwo będzie cię stać na życie, zostaje tylko wynajęcie pokoju z obcymi i wegetacja, skąd ktoś ma mieć motywację do pracy, pomijając też podejście przeciembiorców to pracownika i próby oszczędzania na każdym kroku kosztem pracownika.
I nie powiesz mi, że ktoś z takim podejściem nagle byłby pracownikiem miesiąca jakby na przelewie dostawał 5k więcej
@Wiciu553: średnio jestem w stanie w to uwierzyc
@SzubiDubiDu: nie wygląda to na "prostownik", ładowarki AC 1 fazowe raczej nie występują w elektrykach, chyba że się dałeś nabrać i to był plugin.
A jak to był elektryk to wygląda bardziej na falownik gniazda 230VAC, często jest w elektrykach na wyposażeniu.
@wypokowy_expert: typie, ani razu nie napisałem że szukam elektryka. Mało tego, oglądałem hybrydę plugin xD