Aktywne Wpisy

jestemtunew +965
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
MirasPdk +87
źródło: 1000007791
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
źródło: 1000007791
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nawet na jazdę próbną nikt z nami nie jechał.
Poza tym widzę że ma to chłodzenie wodne, nie fajnie jak wąż puści i utopi to wszystko, zwłaszcza że jest w wanience, albo jakby się miało zapalić to weź ugaś gdzie musisz najpierw wyjąć wszystko z
@SzubiDubiDu: niektóre auta w miejscu koła zapasowego akumulator 12v, żeby dociążyć tył. nie słyszałem narzekań na to. prędzej co zrobić z tym akumulatorem jak chcesz zamontować LPG xd
@In_thrust_we_trust: Dokładnie tak powiedział xD więc zdziwiłem się mocno
@memory: no właśnie nie, dwa miesiace temu robiłem turnus po salonach i było całkiem git, nawet wpis z tego był: https://recenzex.pl/ide-do-salonu-skody-a-tam-jajco-przeglad-aut-i-salonow-chinskich/
Było chociaż wiek mniej dokładnie podać to by ten bait był bardziej wiarygodny no ale wiadomo stary wykopek to WIEDZĘ.
45-latek po korpo jest ugotowany; wie dużo o rzeczach, których nikt nie potrzebuje - gorzej niż z Wieśkiem w 97’ wyrzuconym z
@SzubiDubiDu: to jest pod grubą warstwą nieprzemakalnego piocelanu i dodatkowo pod nieprzemakalną matą bagażnika. Musiałbyś chyba wjechać tym autem do zbiornika, z którego napełniane są te zgrzewki wody xD