Aktywne Wpisy

MonazoPL +94
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +458
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

@GomiGomi: teraz też wszyscy w garniakach albo chociaż w koszulach, nie czaję różnicy?
Ciekawe czy na prowizji pracuje.
A może się tez okazać, że aktualnie te chińczyki (która to makra tak w ogóle?) są tak tanie i sprzedają się tak dobrze że mógłby nawet. z tobą nie gadać a i tak sprzeda 3 auta w dzień .
Jeśli młody pracuje bez prowizji, albo ta prowizja jest naprawdę mała to też miałbym to w dupie.
Jako handlowiec popracowałem parę lat i wiem, że nie warto się często silić na nic jeśli nie ma się dobrych warunków. Bo sobie będziesz z---------ł i nic z tego realnie nie dostaniesz. Co najwyżej o------l, że KPI nie zrobione kuchwa mody.
Systemy kontroli czy komfortu w wielu autach są pod siedzeniami i podłodze. Np Audi A6 C5 przed lift i chyba A6C6 przed lift. Moje Volvo XC60 z 2011 przed lift także tak ma. Też mnie to dziwi, że tam umieszczają ale widocznie problematyczne i awaryjne tak to nie jest do końca. Jak zaleje powódź auto i tak dużo innych problemów się łącznie pojawi.
Czy to gen Z jest z nami w pokoju? Ludzie i tak niedługo wymrą bo się nie rodzą dzieci. Poza tym obsługą klienta zajmą się boty.
Generalnie za inicjatywę w pracy zwykle dostaje się większe obowiązki więc nie warto.
@SzubiDubiDu: idź w takim razie do dowolnego salonu Stellantisa ( ͡° ͜ʖ ͡°)