Aktywne Wpisy

NauczonyRoboty +31
źródło: 1000003250
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +107
Niech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz

I tak potem wszelkiego rodzaju konfedepisiory potem kręcą w nieskończoność spin o fajnych i niefajnych imigrantach nie rozumiejąc, że biorą udział w grze o zgarnianie elektoratu politycznego na pustych frazesach i robiąc za miniony wielkiego biznesu, którym najbardziej zależy na deregulacji imigracji.
~ https://wykop.pl/link/7760043/przypomnienie-milion-migrantow-z-azji-i-afryki-chcial-sciagnac-pis-do-polski/komentarz/132311035/
#codziennykonfiarz #olfunkybastard #antykapitalizm #bekazprawakow #polityka #neuropa #biznes #bekazlibka #bekazkonfederacji #pracbaza #januszebiznesu #januszex #bekazpisu #bekazpo #goombacontent #goomba
źródło: fajniimigranci_trademark
Pobierz@Kryspin013: oczywista oczywistość. Ci wszyscy migranci co w Polsce złamali prawo w medialnych sprawach, byli na terenie polski legalnie xd często na pisowskiej wizie. Konfa dojdzie do wladzy z PiSem i jeszcze więcej migrantów ściągną.
Tarczyński w reportażu o globalnym zasięgu dosłownie obściskiwał Irakijczyka którego zalegalizowała (oczywiście) Polka, obściskiwał i chwalił bo jest "legalnie" (na słowo mu uwierzył xD)
źródło: 1a1e9da40cf420b4b95daaa198ba4f5136f9602553c8447e747ac57740fda4b5
Pobierzto jest najnowszy spin prawakow, za pisu to byli ZAROBKOWI A TERAZ NIE SOM
@JakubKKKKKK: opowiedz o potężnym ratunku gospodarki kiedy Ukraińcy będą mieli dofinansowanie do emerytury sponsorowane przez polskiego podatnika po miesiącu pracy. Przedstaw wyliczenia. Bo dla mnie wygląda to jak branie 300 pln u bociana żeby pokazać jak to nam słupki w górę idą.
Ja zaakceptowałem że nie da się powstrzymać prymitywnej antimigracyjnej propagandy. Nie będę z nią walczył
No i wyrzucą, nie wyrzucą - obecny rząd sprawił że w dalszej perspektywie czasowej będzie nas to drogo kosztować więc przesunięcie zeitgeistu na nacisk by imigrantów nie było to już plus. Każdy widział jak ten imigrancki wzrost pkb skończył się w innych krajach, ja wolę Polskę biedniejszą
@Usmiech_Niebios: co zrobił obecny rząd?
Ta emerytura przysługuje po bardzo wielu obostrzeniach. Np. musisz mieszkać w Polsce.
Pomimo obowiązywania w od 13 lat wiece ile ukraińców okrada nasze państwo? Koszt wszystkich emerytur i rent dla Ukraińców wyniósł chyba 1,2 miliona złotych w roku
I pytanie, przy tej ilości Ukraińców jaką mamy w
@MeandrycznaMonaterka: czubkom mamionym przez konfę i pis nie dogodzisz xd