Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2958
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
PobierzBrutalna prawda, której nikt wam nie powie, ale nie chcę, żebyście dłużej toczyli kamień, który i tak sturla się z drugiej strony górki.
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to zwalniam do przepisowych 140 km/u l, sygnalizuje zmianę pasa z dużym wyprzedzeniem i powoli wykonuję ten manewr.
Może nauczy coś te małpy.
#gorzkiezale #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file8582491852600889801
PobierzZ fartem mordo.
@JanTrajbal2: nie prawda. Ci ludzie nie myślą.
Dlatego nie warto, bo po co? Po co ryzykować głupie sytuacje?
Zawsze trzeba zachować równowagę i kulturę jazdy - jedziesz szybciej to licz się z tym, że jest np. duży ruch nie każdy czuje się pewnie, ma słabsze auto itd i wyprzedzi sobie tego tira wolniej.
Z drugiej
źródło: temp_file1767119407342342263
Pobierz@JanTrajbal2: oj gdybyś cwaniaku trafił na mnie, to być Ci pokazał podniesionego kciuka, że dobrze robisz :D, ale nie trafisz na mnie, bo nie jestem amebą przeganiającą z lewego pasa. Faktycznie czasem przekraczam prędkość, ale gdy dojadę lewym pasem do kogoś kto jest na nim, bo wyprzedza, to po prostu zwolnię, zaczekam, aż wróci na prawy i wtedy przyspieszę.
Oczywiście, że się da. To, że ty nie umiesz jeździć, co pokazujesz w każdym swoim komentarzu w takich tematach, to nie znaczy, że inni też nie umieją. Umieją więc i ty się w końcu
Przecież nawet tutaj pełno takich dzbanów. Szczególnie wyróżnia się @CREATE_USER, wg którego jak ktoś cie pogania to znaczy, że źle jeździsz. XDDDD
źródło: 1000041685
PobierzNo to zjechałem mu w jakąś lukę chociaż nie powinienem, ale wróciłem od razu, a niego i... też zacząłem mu mrugać. Typ miał jeszcze więcej miejsca by mi zjechać, ale tego nie zrobił. Dlaczego skoro przed sekundą oczekiwał tego samego ode mnie?
Czy przyszła mu jakas refleksja
CIEKAWOSTKA:
Pare lat temu mialem ciekawa sytuacje. Jade autostrada, przede mna sznur aut na lewym, wiec zwolnilem, dojezdza z tylu jakies auto i mi mruga abym spieprzal z lewego pasa. Mysle
@JanTrajbal2: Kolega to chyba uczył się ode mnie sztuki jeżdżenia samochodem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nic tak nie wkurza debila jak jazda zgodna z przepisami - dozwolona prędkość, nie za szybkie zmienianie pasa (żeby w poślizg nie wpaść) czy zatrzymanie się przed zieloną strzałką.
@tellet: @Krupier nie da się, bo taka ameba jak op nigdy nie opuści lewego pasa, nawet mu do głowy nie przyjdzie, że ktoś go może chcieć wyprzedzić.
tutaj zdjęcie ameb które nie potrafiły poczekać bo koniecznie musiały jechać ile się da i oczywiście 1m odstępu, obwodnica Krakowa w minioną środę
źródło: 793b3865-7bd7-4c70-a7a7-2cd155f28909
Pobierz