Aktywne Wpisy

BastetII +95
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz
alibaski +393
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to zwalniam do przepisowych 140 km/u l, sygnalizuje zmianę pasa z dużym wyprzedzeniem i powoli wykonuję ten manewr.
Może nauczy coś te małpy.
#gorzkiezale #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz@JanTrajbal2:
Robię tak samo :D
Czasami nawet zaczynam hamować, ale tylko jak samochody przede mną hamują. Tylko ja trzymam bezpieczny odstęp do pojazdów przede mną i mam dobre hamulce, a nie
Szanuję.
Jednak z najgorszym sortem migaczy spotykam się na niemieckich autostradach - trzy pasy, jadę sobie środkowym spokojnie i bez pośpiechu, na prawym jadą tiry sznurem, na lewym co jakiś czas mija mnie ktoś jadący szybciej, ale nie ma dużego ruchu. No i nagle pojawia się gamoń walący długimi i jadący za mną, mimo, że ma lewy pas wolny i może sobie mnie wyprzedzić, to jednak będzie jechał za mną
@JanTrajbal2: Zakładam że tak nie jest w twoim przypadku, ale większość takich oświeconych, to ten kierunek wrzuca 0.5 sekundy przed zmianą prasa, prosto zza tira i tuż przed maską auta na lewym "bo un nie może zahamować".
W Polsce nie da się nie jeździć na zderzaku, przykładowo zachowując komfortowe 100m od auta przed sobą, bo zaraz jakiś "a co ja gurwa bendem czekoł" wywali
Są lepsze momenty w życiu, kiedy nie można odpuszczać.