Aktywne Wpisy

Medokin99 +710
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +567

#polityka
źródło: temp_file2037160762394684477
Pobierz@solejukowski: Różnica była na tyle mała, że wszystko było decydujące. Każde małe potknięcie Trzaskowskiego i każde małe poparcie Nawrockiego. Trzaskowski i jego ekipa mogli te wybory wygrać, ale Nawrocki też potrzebował bardzo dobrej kampanii i wsparcia ludzi typu Mentzen, Braun czy Zandberg.
@JC97: Trzaskowskiemu szkodziło każde drobne potknięcie lub przejęzyczenie, a tymczasem wyborcom Nawrockiego nie przeszkadzała fatalna debata oraz nowe afery z mieszkaniem, hotelem i ustawkami. Nawet poparcie mu wzrosło.
Tak to jest, gdy potrafisz wmówić wyborcom co mają myśleć.
Nie, wygrał je Nawrocki a dokładniej wygrała propaganda tiktoka, facebooka i na kanale zero.
I proszę skończyć z p----------m, że ktoś tu wybrał mniejsze zło, bo nie jest to żadne mniejsze zło. Mówienie ze Nawrocki nie wygrał tylko Trzaskowski przegrał sugeruje, że ludzie wybrali mniejsze zło co jest bzdurą
@solejukowski: gdy PO nie ma większości, potrzebuje koalicji i nie może przepchnąć wszystkiego co im się podoba, a "negujący obecny system" to PiS i ich przybudówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@solejukowski: zasługa propagandy. Gdyby oceniali po czynach, to wszystko co jest związane z PiSem byłoby znacznie gorsze po 8 latach porażek i codziennych afer, o których nie można było usłyszeć w Polska Press i TVP.
No nic, to tylko pokazuje, że w Polsce by do czegoś dojść, trzeba działać wbrew naturze i sumieniu.
48% polakow nie wie kto jest ministrem finansow wiec czego wy oczekujecie.
Tik Tok i republika nie przekazaly tej inforamcji. Licz asie tylko empcje.