Aktywne Wpisy

Basti91 +16
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +42
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

#polityka
źródło: temp_file2037160762394684477
PobierzJeśli nie widzisz różnicy to nie wiem, może zacznij słuchać ze
Braun: wandalizm w sejmie, palenie flagi UE, kłamstwa na temat obozów zagłady, ogólne podżeganie do nienawiści
Hołownia: spotkał się z prezesem opozycji żeby (o zgrozo) pogadać i użył metaforycznego sformułowania "zamach stanu"
A tutaj porównywalne zaufanie...to nawet nie mem, bo memy są zazwyczaj śmieszne a to jest po prostu żałosne (ಠ‸ಠ)
Całe szczęście że teraz juz wszystko się zmieniło!