Wpis z mikrobloga

zasługa propagandy. Gdyby oceniali po czynach, to wszystko co jest związane z PiSem byłoby znacznie gorsze po 8 latach porażek i codziennych afer, o których nie można było usłyszeć w Polska Press i TVP.

Dosłownie kilka wątków wcześniej miałeś co nieco, o tym jak to "uśmiechnięci" nie widzą żadnych afer KO. Żyjesz w jednej z baniek, pogódź się z tym.

Gdyby oceniali po czynach, to wszystko co jest związane z PiSem byłoby
eduardo-garcia - > zasługa propagandy. Gdyby oceniali po czynach, to wszystko co jest...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 11
@eduardo-garcia: to tera mi wytłumacz jaki to ma związek z PiSem i ich świetnymi decyzjami jak przekop mierzei, Ostrołęką, konfliktem z Czechami, Izery, Funduszu Sprawiedliwości, KPO, zielonym ładem i handlem uprawnieniami emisji CO2, obniżeniem wieku emerytalnego i rozdawnictwem w postaci 500+, 13 i 14, które będzie musiało być kontynuowane, bo inaczej nie wygra się wyborów?

Jakie decyzje i działania PiSu do tego doprowadziły i dalczego dalej rośnie w 2024? Może
  • Odpowiedz
@solejukowski: to tylko swiadzczy o Polakach. Na 6 (Jaruzelskiego nie licze, bo nie wygral wyborow), Prezydentow w 3RP, 4 jest od kaczynskiego. Tak, Walese tez tu licze, bo kaczyniak byl wtedy szefem jego kancelarii i szczycil sie tym, ze to dzieki niemu Bolek wygral. Mimo wszystko, to Trzaska ludzie kojarza z estabilishmentem, a nie kolejnego kandydata od kaczki. Sorry, ale to tylko swiadczy o tym, jakie pojecie o rzeczywistosci maja
  • Odpowiedz
nowe afery z mieszkaniem, hotelem i ustawkami.

@Erus: i należy pamiętać, że nawet prokuratura się nie przychyliła do wniosku o to, że Nawrocki w nielegalny sposób przejął mieszkanie (choć to akurat było po wyborach). A sutenerstwa nikt mu nie udowodnił. Ten element kampanii to był "trust me bro".
  • Odpowiedz
"trust me bro".

@bregath: na które są papiery, a sam Nawrocki nie zaprzeczył.

Poza tym zwyczajnie kłamiesz, bo dochodzenie będzie prowadzone:

postanowił odmówić wszczęcia śledztwa ws. 7 wątków pobocznych sprawy. Powodem jest przedawnienie karalności lub brak znamion czynu zabronionego. Prokurator nie będzie m.in. badał, czy było to działania na szkodę gminy Gdańsk. Nadal prowadzony jest wątek doprowadzenia gdańszczanina J. Ż. do niekorzystnego rozporządzenia własnym mieniem w postaci prawa własności lokalu
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Dokładnie tak jak piszesz, do tego uważam co ten sondaż potwierdza, że przez tę ordynarną propagandę Sikorski również by przegrał z batyrem. P------ą na Trzaskowskiego, że nie batyr wygrał tylko on przegrał xDD jak gość był idealnym kandydatem na prezydenta, mający wszystkie potrzebny cechy, doświadczenie i prezencje.
  • Odpowiedz
jak można bardziej nie ufać Petru niż bąkiewiczowi? xD

@SpokojnyPan: ciekawe jak to badali. Bo jak żadnemu politykowi nie ufam, co najwyżej jestem neutralnie nastawiony. No ale jednak są tacy 1/10 jak Bąkiewicz, a są 3/10. Obu nie ufam, ale jednemu mniej drugiemu bardziej i tyle. W przypadku Petru vs Bąkiewicz to jasne, większość ludzi nie ufa ani temu ani temu, ale Bąkiewicz ma grupkę fanatyków, a Petru nie. Skala
  • Odpowiedz
trzask cpun na 3. Też nie za fajnie.

@eFieN: Już q--a mogłeś dorzucić standardowe "tęczowy" i byś lepiej trafił. Bo skoro "ćpun" cię tak straszliwe razi, no to chyba większym problemem jest Batyr, biorący snusy na wizji?
  • Odpowiedz
Zapytałem o to jaka była zasługa PiSu w wykresach, a ty mi 2 razy wrzuciłeś wydatki TVP, które już za PiSu wynosiły ponad 2,5 mld zł (pomijam kwestie propagandy, która wtedy była bezczelna).

Teraz natomiast na straży "czystej wody" stoją Schnepf i Szczurek. Nie ośmieszaj się. PS. Dlaczego tak oburza cię porównywanie kosztów tych super błędnych decyzji PiS do kosztów utrzymania TVPO (w likwidacji). Nie wiem, choć się domyślam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
eduardo-garcia - >
Zapytałem o to jaka była zasługa PiSu w wykresach, a ty mi 2 razy ...

źródło: Fl-G20aXEAIx5p9

Pobierz
  • Odpowiedz