Aktywne Wpisy

Basti91 +16
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +42
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

#polityka
źródło: temp_file2037160762394684477
Pobierz@eduardo-garcia: Bo musza splacac dlugii PiSu
@atreus-bogwojny: idealny dla wyborców PO, dlatego wystawicie go po raz trzeci i po raz trzeci przegracie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KwasneJablko:
@KwasneJablko: ale przecież tvp miała zostać zlikwidowana, to była jedna z niezrealizowanych obietnic wyborczych
@JackobC: to mamy bardzo silna opozycje
ale ma racje przecież, jak rozmawiałem z osobami co nie chciały głosować na Trzaskowskiego to argumentowały to samymi manipulacjami i kłamstwami które łykały bez żadnego krytycyzmu
Natomiast co do KPO to wtedy mieliśmy opozycję i nie silną tylko szkodliwą i głupią.
Najśmieszniejszy holownia XD
W badaniu z kwietnia 2025 był liderem zaufania, teraz prawie lider nieufności xdd zaraz za Braunem
https://www.wnp.pl/polityka-i-sondaze/sondaze/sondaz-cbos-holownia-liderem-rankingu-zaufania-kaczynski-nieufnosci,1610.html#google_vignette
źródło: temp_file4435864421712145782
Pobierzźródło: temp_file4441862122442077416
Pobierz@dsad-sda: słabego rząd musiał mieć kandydata skoro byle stanowski mógł wybrać nam prezydenta.
@baltic-vodka: i na 99% przewaliłby jeszcze gorzej niż Trzaskowski bo na Sikora znalazło by się więcej brudów. Trzaskowski był czysty a i tak przegrał w tym postsowieckim społeczeństwie.
@dsad-sda: Zaraz by latały tweety, jak to obrażał Trumpa (Muska też, no ale on trochę wypadł z obiegu) i że nas skłóci z "największym przyjacielem". No i jest jeszcze żona, tu też by się odpaliły pewne środowiska.