Wpis z mikrobloga

@klawiszs: no przynajmniej nazwał rzecz po imieniu pisząc o zaburzeniach psychicznych, ale ciekawe czy autyzm też rzeczywiście jest bo zauważyłem teraz trend gdzie sami siebie ludzie diagnozują, tak jak paręnaście lat temu była moda chociażby wśród youtuberów/influencerów na depresję i każdy z nich nagrywał o tym filmik
  • Odpowiedz
@klawiszs: Ciekawi mnie czy ta "ciałoakceptacja" odnosi się do tego, że ona nie będzie wybredna jeśli chłop będzie brzydki z ryja, czy znaczy tylko, że chłop ma znosić jej fałdy tłuszczu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
ponieważ kolekcjonowanie domniemanych zaburzeń psychicznych, aby je następnie stawiać na piedestał i przywoływać w rozmowie niczym wyczyny wędkarskie, to dość popularne hobby wśród młodych ludzi

@tobaccotobacco: coś w tym jest i też to zauważyłem, choć 31 lat to już mogłoby mieć za sobą.
  • Odpowiedz
@klawiszs: no straszne, ktoś jest inny niż ty. Poza tym nie można "dać w lewo" i przeglądać dalej. Zbrodnia, że ktoś śmie śmieć szukać drugiej połówki i nie ukrywać swoich wad.
  • Odpowiedz
  • 1
no straszne, ktoś jest inny niż ty. Poza tym nie można "dać w lewo" i przeglądać dalej. Zbrodnia, że ktoś śmie śmieć szukać drugiej połówki i nie ukrywać swoich wad.

@aki_: ztriggerowała mnie antifa. Dla mnie to taki sam rak jak bojówki Bąkiewicza.
No i jak się szuka kogoś, to lepiej najpierw przepracować zaburzenia psychiczne. Do tego warto byłoby zawrzeć w opisie coś naprawdę o sobie, a nie kartę chorób.
  • Odpowiedz