@telemach20: Nadzór był ale na papierze w teorii bo wypadek się zdarzył to był XD A realnie pewnie typ se spał. Poza tym kto robi po nocy takie testy XD
Kurde, przypau. Przecież na tiktoku pokazujom że ludzie normalnie pływajoom w nocy, kto by się tych gupich Januszy boomerów słuchał co ciągle bredza o jakimś rozsądku i bezpieczeństwie, nudne to jest.
@Hieronim_Berelek I później ten specnaz wjechał w pierwszym etapie wojny na Ukrainie prosto do jakiegoś miasteczka, na luzie na brdm, gdzie skosiła ich seria z pma (lol nawet się lekko zrymowalo xd).
@tereska-kaczmek: bzdura, byłem organizatorem obozów harcerskich w ZHR, komendant i wychowawcy ponoszą pełną odpowiedzialność. Co więcej, robią to w ramach wolontariatu - bez wynagrodzenia.
@Xuzoun:rozumiem, że raczej do realizacji ryzykownej "sprawności" przez niepełnoletnią osobę chyba powinni mieć jakieś upoważnienie rodziców. Chyba nie wystarczy, że chłopiec który jeszcze myśli, że jest nieśmiertelny się sam zgłosi? Prawda?
@paramedix: Za moich czasów na ratownika, też trzeba było przepłynąć basen w ubraniach, czy tam jezioro. 100m w ubraniach przepłynąć na basenie było podejmowanie grubasa z wody i takiego pana kazia 110kg musiałeś holować.
@barber-barberski basen a nie 16 basenów. W dzień a nie w środku nocy gdzie czarno jak w dupie u Mokebe. Pod nadzorem a nie tak że topi się i to odławiają 5 godzin później xD
@Antorus: Dobra w sumie nie wiem, co to było co oni zdawali ale przed 3ma piórami na stówe podpisujesz glejt, że robisz to na własną odpowiedzialność tylko trzeba było mieć 16skończone i kartę pływacką minimum. Wiesz to też jest legacy instytucja. Ja tam darzę ją dużym sentymentem. Ostatnio na spacerze widziałem dziewczynkę nie wiem na oko 11lat, która pierwszy raz w życiu widziała pokrzywę i nie chciała babci uwierzyć, że
@tusk: i to jeszcze w ciuchach i butach. Debile i p----y, mam nadzieję że dostaną kilka ładnych latek. Współczuję rodzicom. BTW: a nie było tam nadzoru kogoś starszego?? Powiedzmy, że bywałem w obozach, komendant był zawsze starszy i pilnował młodszych, którzy zarządzali grupami.
źródło: 1000009452
PobierzPoza tym kto robi po nocy takie testy XD
Kurde, przypau. Przecież na tiktoku pokazujom że ludzie normalnie pływajoom w nocy, kto by się tych gupich Januszy boomerów słuchał co ciągle bredza o jakimś rozsądku i bezpieczeństwie, nudne to jest.
źródło: 34f
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
BTW: a nie było tam nadzoru kogoś starszego?? Powiedzmy, że bywałem w obozach, komendant był zawsze starszy i pilnował młodszych, którzy zarządzali grupami.