Jak ustaliła Gazeta Wyborcza, 15-latek płynął w pełnym umundurowaniu, z ciężkimi butami włącznie. Opiekun i ratownik mieli stać na pomoście, gdy zorientowali się, że chłopak zniknął pod wodą, wsiedli na łódź i podpłynęli do miejsca, w którym go wcześniej widzieli. Łódź miała jednak nie mieć wyposażenia ratunkowego.
@Morf: ja p------ę, co za dzbany. Jeżeli w ogóle podchodzić do tak durnej próby, to tylko: - w dzień - łódź płynie obok
No i niby szkoda dziecka, ale niezły byl z niego debil, ze sie na to zgodzil xD
@jegertilbake: No wiesz, na miejscu był ratownik i pewnie zaufał, że tak to powinno wyglądać. Ratownik oraz organizator powinni zgnić w pierdlu za coś takiego.
Mam nadzieję że zgniją w jakimś pirdlu dla skończonych debili.
@splinter96: @vieniasn @ab669 @Morf: warto zauważyć, że to ZHR w którym warunkiem koniecznym przynależności jest wyznawanie katolicyzmu. Tak więc debilizm jest de facto wpisany w statut tej organizacji
źródło: 1000009452
Pobierz@pjk13: pośmiertnie go pewnie zdegradowali
@Morf: ja p------ę, co za dzbany. Jeżeli w ogóle podchodzić do tak durnej próby, to tylko:
- w dzień
- łódź płynie obok
@jegertilbake: No wiesz, na miejscu był ratownik i pewnie zaufał, że tak to powinno wyglądać. Ratownik oraz organizator powinni zgnić w pierdlu za coś takiego.
@jegertilbake
Ty wymagasz asertywności od 15 latka wobec jakiegoś 21 letniego peta, będącego na obozie paramilitarnym? xD
Znalazłbym ci miliony dorosłych, którym by zabrakło asertywności, żeby powiedzieć mu, żeby ciągnął lachę i sam to przepłynął w butach.
@ab669 w----------e sie do wody w ubraniach po ciemku gdziekolwiek to nie kwestia asertywności tylko posiadania dodatniego iq i instynktu przetrwania
@ab669: xD
Akurat jeśli cokolwiek jest tu prawdą (czyli realizacja sprawności) to dany harcerz sam się zgłasza że chce ją
@MisterMinister:
@vieniasn:
próby sprawnościowe trudniejsze niż do pracy w policji xD
@splinter96: @vieniasn @ab669 @Morf: warto zauważyć, że to ZHR w którym warunkiem koniecznym przynależności jest wyznawanie katolicyzmu. Tak więc debilizm jest de facto wpisany w statut tej organizacji