Wpis z mikrobloga

Dzieciak byl finalista olimpiady matematycznej i jakis innych konkursow. Mega zdolny. A tu coś takiego. Straszna glupota. Kto to wymyślił zeby go wyslac na pewna smierc
  • Odpowiedz
Ostatnio na spacerze widziałem dziewczynkę nie wiem na oko 11lat, która pierwszy raz w życiu widziała pokrzywę i nie chciała babci uwierzyć, że jest parząca bo bierze w ręce i ją nie parzy. Także szczególnie w dobie tiktoka i internetu taki rozwój dla dziecka jest bardzo ważny.

@barber-barberski: wystarczy nie mieć rodziców debili
  • Odpowiedz
@splinter96: Jeżeli już takie gówna wymyślają, to nie szło łódką obok płynąć?

Jak można być tak ograniczonym, żeby nie wyczuć niebezpieczeństw. Opiekunowie do paki, bezmózgi.
  • Odpowiedz
@MisterMinister: próba jak próba. Instruktur p---a, bo bezpieczeństwo powinno być na pierwszym miejscu. Nie dość, że nie płynęli obok niego, to jeszcze dzieciak nie miał absolutnie żadnego dodatkowego zabezpieczenia, jak bojka. Tutaj nie zawinił system. Tu zawinił instruktor, który powinien czuwać i być przy dzieciaku, a nie sobie "oglądać" z brzegu jeziora, czy widać latarkę... Byłem w drużynie harcerskiej i też były u nas próby. Żadnemu instruktorowi przez myśl nie
  • Odpowiedz
No jacyś debile. Jak ja bym miał robić komuś taki test, w pełnym umundurowaniu, to po pierwsze w dzień, płynąłbym łodzią tuż obok i jeszcze koleś na linie powinien być przyczepiony żeby go szybko wyciągnąć.
  • Odpowiedz
Im więcej sekciarzy tym mniej sekciarzy. RCB już zabawą w komandosów r-------i, teraz pora na ogólnopolski zakaz pływania w niestrzeżonych zbiornikach wodnych ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cadfael: łatwo mówić, jak nowe pokolenie nie ma babć na wsi, rodzice z----------ą w korpo albo za granicą, ogólnie jeśli nasze pokolenie mało widziało swoich rodziców to obecne, heh nie bez powodu na generację alfa mówi się tablet kid.
  • Odpowiedz