Aktywne Wpisy
Dostałem podwyżkę #pracbaza na początku roku i właśnie zdałem sobie sprawę że wejdę w II próg podatkowy, będzie delikatnie powyżej 120k zł w 2025 roku. Na cholerę w takim razie było mi zarabiać więcej skoro teraz będę mieć do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zł... Mam na to oszczędności, poradzę sobie, ale jestem w opór wkurzony.
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
źródło: temp_file724616512454029400
Pobierz

Miłość psa większa niż dziecka? „Dwa plus psiecko”?
A potem będzie zdziwienie, że dzietność w Polsce spada poniżej dramatycznego 1.00 #psiarze #socjologia #polityka #wyborcza
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@RockySkywalker: no więc wyjaśniam - to jest zarabianie pieniędzy. Do tego uważam że to NIE JEST szkodliwe. Jeśli ktoś jest tak głupi, żeby taki artykuł zniechęcił go do posiadania dzieci, to znaczy że nigdy tych dzieci nie powinien mieć, czyli win-win situation
@RockySkywalker: ja wiem, klikalność i lenistwo dziennikarzy.
to artykuł z 2023 r, tylko data podreperowana
co to jest
@RockySkywalker: To jest naciąganie na kliki i komentarze oburzonych od :jak moszna psa nazwać psiecko"
@tombeczka: *troche mniej ujemny.
Dodatniego nie mają już dawno ;) sprawdź współczesne statystyki
Po co typ ma brać ślub skoro wyzwolona dunka za 5 lat wystapi o rozwod przy czym wiąże się to z batalii sądowymi w przypadku dzieci, urzymywaniu ich i braku prawa do sprawowania opieki pod grozbą więzienia i raczej tutaj trzeba dopatrywać sie
@Turin89: oczywiście media nie mają absolutnie żadnego wpływu na kształtowanie światopoglądów i decyzji swoich odbiorców. Dlatego Tusk pierwsze co zrobił po przejęciu władzy to zajął wszystkie media publiczne (PiS tak samo). A jak był cień szansy że TVN kupi kapitał o prawicowych poglądach to na szybko wpisywał stację do spółek