Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny na Tinderze?
Jak to jest wytłumaczcie mi. Od podstawówki przez gimnazjum, liceum czy studia, zawsze miałem powodzenie u kobiet. Z pewnych przyczyn nie chciałem być wtedy w związku, więc tym dziewczynom odmawiałem. Postanowiłem szukać kogoś dopiero, gdy skończę studia i zacznę pracować. Widząc, że nie mam problemy z dziewczynami, myślałem, że to będzie później tylko formalność.

Skończyłem edukację, pracuję i nie wiedziałem, że to będzie aż taki dramat. Siedzę na tinderze 1.5 roku i o ile miałem wiele randek i par, tak jakieś relacje kończyły się średnio po kilku tygodniach ghostingiem od dziewczyn, gdzie najpierw było zainteresowanie z dwóch stron lub wręcz dziewczyny były bardzo zainteresowane. Druga sprawa, praktycznie żaden mój lajk nie był odwzajemniony. Dosłownie jakieś 99% lajków wychodziło zawsze od dziewczyn.

Może się chwalę, ale po prostu nie rozumiem jak ktoś z własnym mieszkaniem, bardzo dobrymi zarobkami i wysportowany ma problem kogoś znaleźć. Przecież to jest dla mnie totalna abstrakcja.

Co ja robię źle? Mam zdjęcia z zagranicy, czy podczas swojego hobby, a nie jakieś bieda selfiaki w lustrze jak większość na tinderze. Mam opis, gdzie większość kobiet nie ma nic. Nie szukam tam ruchania. Już naprawdę nie wiem co robić, czy co poprawić. Opowiadam znajomym co się tam dzieje i się za głowę łapią odnośnie zachowania kobiet.

To naprawdę flustruje kiedy twoi znajomi kogoś mają i nie są wcale jakimiś okazami piękności, nie zarabiają tyle co ty, ale oni poznali się w czasach szkolnych, więc to rozumiem. Sami się dziwią, że nie mogę kogoś znaleźć. Jedyna nadzieja w dziewczynie mojego kumpla, która powiedzieła, że spróbuję mnie zeswatać ze swoimi przyjaciółkami singielkami.

Portale randkowe, to dramat.

#tinder #rozowepaski #badoo #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jedyna nadzieja w dziewczynie mojego kumpla, która powiedzieła, że spróbuję mnie zeswatać ze swoimi przyjaciółkami singielkami.

@mirko_anonim: to już od razu ci mówię, że stracisz kumpla

Mnie ostatnio chcieli zeswatać z "laska" starszą ode mnie o 10 lat.
No i jakoś niespecjalnie miałem ochotę, więc kumpel już się do mnie nie odzywa - pewnie jego baba suszyła mu głowę¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim musisz być z-----y jak dziewczyny stosują ghosting po paru tygodniach, jakby by coś było z wyglądem nie tak to by ghostowaly po pierwszym meetingu

Popracuj nad soba, może jesteś ciapowaty lub za bardzo narzekasz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: XD na podstawie tego co napisałeś, można stworzyć Twój profil psychologiczny, ja stworzyłem i na pewno nie znajdziesz normalnej partnerki xd masz wszytko a wciąż nie masz nic nananan
  • Odpowiedz
Bilet w jedną stronę do Azji. Tinder to absolutny rak. Większe prawdopodobieństwo poznania kogoś normalnego jest w komunikacji miejskiej czy w galerii
  • Odpowiedz