✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny na Tinderze?Ⓘ Jak to jest wytłumaczcie mi. Od podstawówki przez gimnazjum, liceum czy studia, zawsze miałem powodzenie u kobiet. Z pewnych przyczyn nie chciałem być wtedy w związku, więc tym dziewczynom odmawiałem. Postanowiłem szukać kogoś dopiero, gdy skończę studia i zacznę pracować. Widząc, że nie mam problemy z dziewczynami, myślałem, że to będzie później tylko formalność.
Skończyłem edukację, pracuję i nie wiedziałem, że to będzie aż taki dramat. Siedzę na tinderze 1.5 roku i o ile miałem wiele randek i par, tak jakieś relacje kończyły się średnio po kilku tygodniach ghostingiem od dziewczyn, gdzie najpierw było zainteresowanie z dwóch stron lub wręcz dziewczyny były bardzo zainteresowane. Druga sprawa, praktycznie żaden mój lajk nie był odwzajemniony. Dosłownie jakieś 99% lajków wychodziło zawsze od dziewczyn.
Może się chwalę, ale po prostu nie rozumiem jak ktoś z własnym mieszkaniem, bardzo dobrymi zarobkami i wysportowany ma problem kogoś znaleźć. Przecież to jest dla mnie totalna abstrakcja.
Co ja robię źle? Mam zdjęcia z zagranicy, czy podczas swojego hobby, a nie jakieś bieda selfiaki w lustrze jak większość na tinderze. Mam opis, gdzie większość kobiet nie ma nic. Nie szukam tam ruchania. Już naprawdę nie wiem co robić, czy co poprawić. Opowiadam znajomym co się tam dzieje i się za głowę łapią odnośnie zachowania kobiet.
To naprawdę flustruje kiedy twoi znajomi kogoś mają i nie są wcale jakimiś okazami piękności, nie zarabiają tyle co ty, ale oni poznali się w czasach szkolnych, więc to rozumiem. Sami się dziwią, że nie mogę kogoś znaleźć. Jedyna nadzieja w dziewczynie mojego kumpla, która powiedzieła, że spróbuję mnie zeswatać ze swoimi przyjaciółkami singielkami.
wyrozumiała-sprzymierzeńczka-40: Ciężko powiedzieć, trzeba byłoby zobaczyć Twój profil. Ja tam na tinderze spędziłam wiele miesięcy i wyrobiłam sobie opinię, że konta facetów są naprawdę bardzo bardzo kiepsko porobione. Byle jakie zdjęcia, opisy, które w zasadzie nic nie wnoszą itp. Jak się już w końcu wyszukało kogoś sensownego to zaraz w rozmowie albo na spotkaniu wychodziło dlaczego wciąż jest singlem... Trzeba mieć poukładane w głowie, jakieś sensowne podejście do życia, coś konkretnego
@mirko_anonim: imho z tego co piszesz, to po prostu brakuje ci obycia z kobietami. Może gdybyś spotykał się z kimś w liceum i na studiach, to wiedziałbyś jak rozmawiać z dziewczynami i jak tworzyć relacje, jak działają ich emocje. Miałeś przynajmniej kolegów, koleżanki? Dla mnie to albo czeka cię terapia, albo po prostu wiecej przebywaj z ludźmi. Nie z jakimiś laskami z tindera, tylko znajdź sobie normalnych znajomych, może przez
@mirko_anonim: zrób zdjęcie z portfelem, który kieszeń tak rozpycha, że aż prawie ci rozerwie w jeansach to nie będziesz się mógł opędzić od dziewczyn ( ͡°͜ʖ͡°)
Epidemia singli nie bierze się stąd, że kobiety chcą mieć za partnera oczytanego chłopaka, który umie gotować i szanuję kobiety, a stąd właśnie że każda z was myśli że zakola to oznaka choroby, "lekki zarys mięśni" to naturalny wynik pompek i basenu, a twarz modela to pospolita twarz, bo przecież tylko takie osoby
@kasiknocheinmal: przeciez @ka-lol ma rację Przypominam o badaniu gdzie, kobiety oceniały tylko top 10% mężczyzn za atrakcyjnych dając im 9 albo 10. Wszyscy inni mieli 0. Brak ocen od 2 do 8.
Podczas gdy to samo badanie u facetów pięknie dawało krzywą Gaussa. Czyli 1 bylo tak samo często jak 10. Ale były tego znikome ilości. A najwięcej kobiet bylo w przedziale około 4 do 6.
A tam byli normalni faceci. Tacy jakich można spotkać na mieście. Żaden nie był jakoś wybitnie niski, czy otyły.
Nie wiesz jak się z nimi rozmawiało, o tym właśnie piszę, a tu cały czas dostaję argumenty o normalnym wyglądzie i pracy. Czas małżeństw z rozsądku się skończył. Potem się dziwią wszyscy dlaczego się ktoś rozwodzi zaraz po ślubie, ano dlatego, że było wszystko poza dogadywaniem się.
przypominam o badaniach GUS, wg których to faceci częściej patrzą na wygląd niż kobiety.
@kasiknocheinmal: Co nie ma pokrycia w rzeczywistosci. Patrzac chociazby po tym, do ilu lasek na portalach zagaduja faceci czy na zywo, a do ilu kobiety.
A tutaj koncze wywod, bo sam nie znosze jak na wykopie sie kloce z 2 osobami naraz.
@ka-lol: no bo są nudni, jeśli skupiają się tylko na dobrach materialnych i wyglądzie ¯\(ツ)/¯ Jeśli chodzi o resztę to ten wygląd czy możliwości finansowe to jest chyba proste i wygodne usprawiedliwianie swoich niepowodzeń. Chcesz, to wierz w te bajki, że chodzi o wygląd i pieniądze, a potem się dziw, że "dobrzy chlopcy" nie mają żon.
@kasiknocheinmal: jest dokładnie na odwrót, co jak wspomniałem jest mierzalne
Wszystko wskazuję że problemem są kobiety, które karmione socialami, myślą że super przystojni, mega ciekawi i giga ogarnięci (zamożni) mężczyźni są na wyciągnięcie ręki, a te nudne pospolite gnojki nie są nawet ludźmi.
Jak to jest wytłumaczcie mi. Od podstawówki przez gimnazjum, liceum czy studia, zawsze miałem powodzenie u kobiet. Z pewnych przyczyn nie chciałem być wtedy w związku, więc tym dziewczynom odmawiałem. Postanowiłem szukać kogoś dopiero, gdy skończę studia i zacznę pracować. Widząc, że nie mam problemy z dziewczynami, myślałem, że to będzie później tylko formalność.
Skończyłem edukację, pracuję i nie wiedziałem, że to będzie aż taki dramat. Siedzę na tinderze 1.5 roku i o ile miałem wiele randek i par, tak jakieś relacje kończyły się średnio po kilku tygodniach ghostingiem od dziewczyn, gdzie najpierw było zainteresowanie z dwóch stron lub wręcz dziewczyny były bardzo zainteresowane. Druga sprawa, praktycznie żaden mój lajk nie był odwzajemniony. Dosłownie jakieś 99% lajków wychodziło zawsze od dziewczyn.
Może się chwalę, ale po prostu nie rozumiem jak ktoś z własnym mieszkaniem, bardzo dobrymi zarobkami i wysportowany ma problem kogoś znaleźć. Przecież to jest dla mnie totalna abstrakcja.
Co ja robię źle? Mam zdjęcia z zagranicy, czy podczas swojego hobby, a nie jakieś bieda selfiaki w lustrze jak większość na tinderze. Mam opis, gdzie większość kobiet nie ma nic. Nie szukam tam ruchania. Już naprawdę nie wiem co robić, czy co poprawić. Opowiadam znajomym co się tam dzieje i się za głowę łapią odnośnie zachowania kobiet.
To naprawdę flustruje kiedy twoi znajomi kogoś mają i nie są wcale jakimiś okazami piękności, nie zarabiają tyle co ty, ale oni poznali się w czasach szkolnych, więc to rozumiem. Sami się dziwią, że nie mogę kogoś znaleźć. Jedyna nadzieja w dziewczynie mojego kumpla, która powiedzieła, że spróbuję mnie zeswatać ze swoimi przyjaciółkami singielkami.
Portale randkowe, to dramat.
#tinder #rozowepaski #badoo #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nowe. Nie znałem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: lols
@ka-lol: jak ja lubię jak wykopek mi tłumaczy, że lepiej wie czego chcę. Aż się przestaję dziwić, że taki człowiek jest sam chociaż usilnie szuka.
@kasiknocheinmal: bo większość ludzi kłamie
Epidemia singli nie bierze się stąd, że kobiety chcą mieć za partnera oczytanego chłopaka, który umie gotować i szanuję kobiety, a stąd właśnie że każda z was myśli że zakola to oznaka choroby, "lekki zarys mięśni" to naturalny wynik pompek i basenu, a twarz modela to pospolita twarz, bo przecież tylko takie osoby
Przypominam o badaniu gdzie, kobiety oceniały tylko top 10% mężczyzn za atrakcyjnych dając im 9 albo 10. Wszyscy inni mieli 0. Brak ocen od 2 do 8.
Podczas gdy to samo badanie u facetów pięknie dawało krzywą Gaussa. Czyli 1 bylo tak samo często jak 10. Ale były tego znikome ilości. A najwięcej kobiet bylo w przedziale około 4 do 6.
@kasiknocheinmal: dodatkowo, ostatnio zacząłem chodzić w miejsca gdzie można poznać inne samotne osoby xd
Mianowicie te całe szybkie randki.
Poznałem tam kilka kobiet. W czasie tych krótkich rozmów, niektóre narzekały że nie ma fajnych chłopaków, że są jacyś nieciekawii
Nie wiesz jak się z nimi rozmawiało, o tym właśnie piszę, a tu cały czas dostaję argumenty o normalnym wyglądzie i pracy. Czas małżeństw z rozsądku się skończył. Potem się dziwią wszyscy dlaczego się ktoś rozwodzi zaraz po ślubie, ano dlatego, że było wszystko poza dogadywaniem się.
@kasiknocheinmal: Co nie ma pokrycia w rzeczywistosci. Patrzac chociazby po tym, do ilu lasek na portalach zagaduja faceci czy na zywo, a do ilu kobiety.
A tutaj koncze wywod, bo sam nie znosze jak na wykopie sie kloce z 2 osobami naraz.
A Tobie zycze wszystkiego naj w zwiazku :)
@kasiknocheinmal: jest to kłamstwo i wie to każdy, dosłownie każdy kto interesuje się tematem.
Byłem na grupkach FB "swatek". Żadna nie odniosła sukcesu, a na koniec były gunwo burze, że kobiety mają odrealnione standardy wyglądu względem
@kasiknocheinmal: jest dokładnie na odwrót, co jak wspomniałem jest mierzalne
Wszystko wskazuję że problemem są kobiety, które karmione socialami, myślą że super przystojni, mega ciekawi i giga ogarnięci (zamożni) mężczyźni są na wyciągnięcie ręki, a te nudne pospolite gnojki nie są nawet ludźmi.
Wbij to sobie do pustego i głupiego łba.