Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 166
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@N-Avoie: Dokładnie, OP chciał się pochwalić własnym sukcesem z uzależniniem, który nie jest łatwy zwłaszcza jak ma się predyspozycje, i zero umoralniania, to się znajdą tacy którzy go zjadą, że jak śmiał coś napisać na mikroblogu.
  • Odpowiedz
  • 13
OP chciał się pochwalić własnym sukcesem z uzależniniem, który nie jest łatwy zwłaszcza jak ma się predyspozycje, i zero umoralniania, to się znajdą tacy którzy go zjadą, że jak śmiał coś napisać na mikroblogu.

@Desire22: tu zjadą każdego za wszystko, taki charakter tego miejsca, ale akurat tu mnie uderzyło, a jak chociaż jedna osoba po tym poście przestanie traktować ludzi uzależnionych jak odpady społeczne tylko zrozumie, że to choroba równie
  • Odpowiedz
@N-Avoie: Rutkowski to taki typowy moralizator co sam ćpał ile wlezie, a teraz chce wysyłać do monaru za wypicie piwa bezalkoholowego. Gratuluję pokonania choroby i współczuję podatności na nałogi, tylko mniej na uwadze, że wiekszości ten problem nie dotyczy.
  • Odpowiedz
@N-Avoie: #niepopularna opinia- osoby które pokonały uzależnienie, często zaczynają być specjalistami od temtów uzależnień mimo, że nie są. Tak samo jak fejsbukowe pary, z nazwami kont typu mateusz&agniesiabudujadom- wrzucające tysiąc zdjęć w relacjach ze swojej budowy, nie są specjalistami od budownictwa, a próbują być. Wielu tych abstynentów i czystych robi z siebie od razu specjalistów od nałogów a także samozwańczych terapeutów, psychologów i psychiatrów, próbują przez
  • Odpowiedz
dzięki, ale spójrz wyżej, nie zdążyłem się wysrać po kawie a już ktoś nazwał Roberta Rutkowskiego, certyfikowanego specjalistę uzależnień, wykładowcę Akademii Psychologii i wielu innych, prelegenta TEDx, autora wielu cenionych książek - nazwał go farmazonem,

@N-Avoie: https://www.youtube.com/watch?v=NoNL_MFliIU

44:55 oraz 45:40. Farmazon, ignorant, pozer albo po prostu cyniczny kłamca. A Ty się brandzlujesz, bo ma certyfikaty i wykłada na jakiejś uczelni.

I potem ludzie bezmyślnie słuchają takich pozerów tylko dlatego, że
slawek887 - >dzięki, ale spójrz wyżej, nie zdążyłem się wysrać po kawie a już ktoś na...
  • Odpowiedz