Aktywne Wpisy

LukaszTV +366
AHA xd jak widać Polaczki wszystko obejdą xdd
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
źródło: image
Pobierz
CrokusYounghand +110
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@aegypius: Powiedział o sobie każdy mieszkaniec tego kraju - ja światły, oni głupi (i w dodatku chłopi).
@powodzenia: w 100% oddałeś moje aktualne odczucia co do sytuacji społeczno-politycznej w kraju.
Już ktoś polecił ci przeczytać komentarze pod wpisami dot. naszego astronauty - chyba nawet wybór nawrockiego mi takiej dziury w mózgu nie wyrządził, co komentarze tych półmózgów XD
Przyznaję, przestałem rozumieć ten naród
@solejukowski: tak, dlatego gdy nie chcą imigrantów, to głosują na pis - najbardziej proimigrancką partię w III RP XD
@Dolan: najsmutniejsze, że większość młodych za tym poszła
@powodzenia: akurat te w Warszawie mogą naprawdę być dziełem ruskich
Kiedyś było podobnie, jeden powiedział, że to kara boska, inny, że to z powodu jakiegoś przesądu, jeszcze inny, że to na pewno jakaś grupa obcych, bo ich nie lubi i tak się to kręciło, tyle że nie mogłeś tego zobaczyć w jednym miejscu jakim jest internet.
@dancioboy: zapewniam Cię że nie. Ja sam mam kilku takich znajomych na fb którzy co chwilę wrzucają jakieś pisowskie i konfederackie spiny i święcie w nie wierzą. I takich ludzi są