Wpis z mikrobloga

w Ząbkach pali się blok, a w komentarzach w necie, że to przez to, że na wpuszczaliśmy ludzi z UPAdliny i “uśmiechnijcie się”. bo blok się pali, to my mamy się uśmiechać, czaicie? że to wina koalicji obywatelskiej xD nie wiem co się stało z polskim internetem, ale to ściek jak ja p------ę. jestem lekko rozgoryczony. zmierzamy w kierunku totalnego zdebilenia i nie ma już odwrotu. i mówicie co chcecie, ale według mnie to PiS odpowiada za totalne zdemolowanie mózgów swoich wyborców, a co za tym idzie, debaty publicznej. pora na detoks. nienawidzę tego co się dzieje w internecie teraz. #polska #polityka
powodzenia - w Ząbkach pali się blok, a w komentarzach w necie, że to przez to, że na...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przez lata swojego panowania wmówił mentalnemu chłopstwu, że ich zdanie jest tak samo ważne jak ludzi światłych.

@aegypius: Powiedział o sobie każdy mieszkaniec tego kraju - ja światły, oni głupi (i w dodatku chłopi).
  • Odpowiedz
zmierzamy w kierunku totalnego zdebilenia i nie ma już odwrotu

@powodzenia: w 100% oddałeś moje aktualne odczucia co do sytuacji społeczno-politycznej w kraju.
Już ktoś polecił ci przeczytać komentarze pod wpisami dot. naszego astronauty - chyba nawet wybór nawrockiego mi takiej dziury w mózgu nie wyrządził, co komentarze tych półmózgów XD
Przyznaję, przestałem rozumieć ten naród
  • Odpowiedz
@powodzenia: wg ostatnich badań OECD 40% Polaków to dosłownie współcześni analfabeci, czego oczekujesz? Jesteśmy narodem w którym prawie połowa społeczeństwa to idioci. Widać też po wynikach wyborów gdzie większość zagłosowała dosłownie za randomowym kolesiem bo tak im kazał dziadek z Żoliborza.
  • Odpowiedz
Ludzie głosują w swoim interesie

@solejukowski: tak, dlatego gdy nie chcą imigrantów, to głosują na pis - najbardziej proimigrancką partię w III RP XD

Widać też po wynikach wyborów gdzie większość zagłosowała dosłownie za randomowym kolesiem bo tak im kazał dziadek z Żoliborza

@Dolan: najsmutniejsze, że większość młodych za tym poszła
  • Odpowiedz
@powodzenia: większość komentarzy dotyczących Ukraińców ostanio jest obrzydliwa, nigdy nie widziałem żeby aż tak w Niemczech, Belgii czy UK hejtowano kogokolwiek. Ostanio trafiłem na kanał Białorusinki, pod filmami sam ściek naszych rodaków.
  • Odpowiedz
@powodzenia: jak dla mnie to nie tyle bezmyslnosc ludzi o ile siatki trolli, które dezinformują na każdym kroku. Te działania nie skończyły sie wraz z wyborami. One nadal trwają i takie szpiony mateckiego działają 24h/dobę. Do tego dochodzą ruskie onuce, które nas skłócają, masowe tiktoki, rolki itp które mają okrojony i falszywy przekaz. Wojna XXI wieku zaczęła sie od internetu.
  • Odpowiedz
@misiauo tak samo uważam, ruskie macki i dochodzą siatki troll mateckiego które są czynne cały czas. Prosty przykład - pisowców tak zapiekł lot Uznańskiego w kosmos, ze poleciał przekaz o bezzasadności jego lotu, że to wakacje na nasz koszt, ze ziemia jest płaska i oni nas oszukujo... paranoja. Dodam tylko ze masowe serwisy, stworzone po to aby ogłupiać ludzi spełniają swoje zadanie - fb, insta, tiktoki, Twitter i wszędzie tam gdzie
  • Odpowiedz
  • 0
@powodzenia Proponuję wyłączyć internet na dłuższy czas, jak dostajesz takiej histerii, bo ktoś tam głupoty pisze. Tak działa internet i co będziesz płakał?
Kiedyś było podobnie, jeden powiedział, że to kara boska, inny, że to z powodu jakiegoś przesądu, jeszcze inny, że to na pewno jakaś grupa obcych, bo ich nie lubi i tak się to kręciło, tyle że nie mogłeś tego zobaczyć w jednym miejscu jakim jest internet.
  • Odpowiedz
@powodzenia: co raz więcej wariatów na tym świecie. Problem jest taki, że kiedyś człowiek musiał walczyć z jednym głupim sąsiadem/członkiem rodziny/whatever, a teraz jak chcesz wchodzić w dyskusje to jest to z całym światem.
  • Odpowiedz
Może te wszystkie komentarze to są po prostu boty, które muszą pisać w kółko o tym samym i kłócić wyborców popisu? No ja osobiście nie znam jednej osoby, która musi uzewnętrzniać się politycznie na FB, prócz jednego kolegi konfederaty.

@dancioboy: zapewniam Cię że nie. Ja sam mam kilku takich znajomych na fb którzy co chwilę wrzucają jakieś pisowskie i konfederackie spiny i święcie w nie wierzą. I takich ludzi są
  • Odpowiedz
@misiauo: a sie dziwisz? Przecież wykop juz jest siedliskiem propagandy, tylko wysublimowanej, bo użytkownicy juz tacy glupi nie są.. apele do admina i moderacji o usuwanie zielonek i uśpionych pomaranczek nic nie dadzą, poniewaz zostały opłacone za czasów pisu przecież. Długofalowe działanie, za chwilę będziemy śpiewać rosyjski hymn w imię "lepszego".
  • Odpowiedz