Wpis z mikrobloga

w Ząbkach pali się blok, a w komentarzach w necie, że to przez to, że na wpuszczaliśmy ludzi z UPAdliny i “uśmiechnijcie się”. bo blok się pali, to my mamy się uśmiechać, czaicie? że to wina koalicji obywatelskiej xD nie wiem co się stało z polskim internetem, ale to ściek jak ja p------ę. jestem lekko rozgoryczony. zmierzamy w kierunku totalnego zdebilenia i nie ma już odwrotu. i mówicie co chcecie, ale według mnie to PiS odpowiada za totalne zdemolowanie mózgów swoich wyborców, a co za tym idzie, debaty publicznej. pora na detoks. nienawidzę tego co się dzieje w internecie teraz. #polska #polityka
powodzenia - w Ząbkach pali się blok, a w komentarzach w necie, że to przez to, że na...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 689
@solejukowski nie wiem stary, mam wrażenie, że w ludziach pojawił się jakiś taki totalny sceptycyzm do tego, co im się mówi. kiedyś pomyślałbym, że to dobrze, ale ludzie tak k-------o błądzą w swoich teoriach, że to jest niebezpieczne. teraz każdy pożar to wina ruskich lub Ukraińców, każde małe niepowodzenie to wina Niemców, wszystko ma drugie dno, każdy lek truje. złote czasy dla różnych znachorów i siewców najbardziej kretyńskich teorii spiskowych. no
  • Odpowiedz
@powodzenia ano to też prawda, pandemia swoje zrobiła i brak jakichkolwiek wyjaśnień od polityków o co w tej pandemii w ogóle chodziło

Wojna oczywiście też swoje zrobiła, ale moim zdaniem to wszystko się sprowadza do upadku klasy politycznej, populizm i propaganda stały się mainstreamem
  • Odpowiedz
@JaNieGejJaPapiesz btw imo jedną z najgorszych rzeczy, którą Polacy łyknęli od polityków, to że "tamci" to debile i to ich wina, cokolwiek to jest

nie, nie nam oceniać kto jest debilem, a kto nie, a jak jest to ma prawo, demokracja uwzględnia też debili

Jak pis niszczy kraj to wina polityków pisu, a nie ich wyborców, jak Tusk niszczy kraj to nie wina jego wyborców, jak głosują na Brauna to mają
  • Odpowiedz
@powodzenia: chopie wejdz sobie w spolecznosciowkach na komentarze na temat lotow w kosmos, co tam sie dzieje to jest glowa mala. Kiedys myslalem ze to po prostu zart, teraz wiem, ze dziesiatki, jak nie setki tysiecy tylko samych Polakow uwaza, ze nie ma czegos takiego jak kosmos xD przeciez w skali swiata to musza byc dziesiatki milionow debili wierzacych w plaska ziemie a to jest szurostwo kilka poziomow wyzej niz
  • Odpowiedz
@powodzenia: cos czuje ze w ciągu roku - dwóch dojdzie w Polsce do pogromu, karmioną propaganda z neta , spalą jakiś hotel czy pensjonat gdzie mieszkają ludzie z ciemniejszą skóra.
  • Odpowiedz