Wpis z mikrobloga

w Ząbkach pali się blok, a w komentarzach w necie, że to przez to, że na wpuszczaliśmy ludzi z UPAdliny i “uśmiechnijcie się”. bo blok się pali, to my mamy się uśmiechać, czaicie? że to wina koalicji obywatelskiej xD nie wiem co się stało z polskim internetem, ale to ściek jak ja p------ę. jestem lekko rozgoryczony. zmierzamy w kierunku totalnego zdebilenia i nie ma już odwrotu. i mówicie co chcecie, ale według mnie to PiS odpowiada za totalne zdemolowanie mózgów swoich wyborców, a co za tym idzie, debaty publicznej. pora na detoks. nienawidzę tego co się dzieje w internecie teraz. #polska #polityka
powodzenia - w Ząbkach pali się blok, a w komentarzach w necie, że to przez to, że na...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mam wrażenie, że w ludziach pojawił się jakiś taki totalny sceptycyzm do tego, co im się mówi. kiedyś pomyślałbym, że to dobrze, ale ludzie tak k-------o błądzą w swoich teoriach, że to jest niebezpieczne.
@powodzenia: kiedyś wszystko zrzucaliśmy na Żydów.
  • Odpowiedz
@powodzenia: mój teściu wierzy że Adam i Ewa jako pierwsi ludzie pojawili się na ziemi 2025 lat temu xD, teoria ewolucji to spisek, a dinozaury według niego nie istniały i naukowcy sami wsadzili kości pod ziemie.
Zgadnij jaka jest jego ulubiona telewizja ( )

• Odpowiedz
@Marysiabaton oczywiście, że tak, nie mówię, że każdy ma to szeroko przeanalizowane, zazwyczaj jest to kierowanie się obecnymi emocjami i priorytetami

Jak Braun kogoś przekona, że największym zagrożeniem jest dla niego są wpływy Żydów, no to to dla niego staje się ważniejsze niż socjal od Kaczyńskiego czy rozliczenia pisu od Tuska i głosuje na Brauna, bo uznał, że to jest w jego interesie

(to skrajny przykład, 6% się zdobywa w oparciu
  • Odpowiedz
@powodzenia: to się dzieje od wielu lat. Jestem przekonany, że to wpływ rosyjskiej propagandy i po prostu miliony mniej lotnych odbiorców tego syfu zaczęło myśleć podobnie. Rosja może na froncie nie radzi sobie jakoś spektakularnie, ale w kwestii rozwalania państw od środka są mistrzami.
  • Odpowiedz
właśnie to jest kolejny przykład, typ poleciał w kosmos, a wyborcom pisu dupsko pękło, o co tu chodzi?

@powodzenia: Cóż, politycy zrozumieli, że do koryta jest łatwiej się dopchać propagandą niż zarządzaniem państwem. Przerobili zarządzanie na igrzyska podkładania sobie świń. No ale źródłem tego problemu jest ludzkie lenistwo umysłowe, podrzucisz im informację z pozoru spójną logicznie, to z miejsca ją łykają zamiast dokładniej się przyjrzeć. Potem to już z górki,
  • Odpowiedz
mnie to PiS odpowiada za totalne zdemolowanie mózgów swoich wyborców

Najgorzej że przyjdzie konfiarz/razemek i powie że obie strony są sobie warte bo 15 lat temu Palikot obrażał pisowców

wszystko ma drugie dno, każdy lek truje

@
  • Odpowiedz
@lifapek odpal sobie dowolny post w tym temacie na fb, to pojawia się te komentarze również u ciebie w pokoju xD jak można negować coś, co można sprawdzić w minutę? widze, że jesteś częścią problemu
  • Odpowiedz
@powodzenia: Słabo chyba coś neta przeglądam, bo widziałem większość komentarzy mówiących, że to znowu ruskie podpaliły. Trochę mniej komentarzy, że deweloperuch podpalił dla ubezpieczenia. Tak czy inaczej, to też podpada pod zdebilnienie narodu, o którym piszesz.
  • Odpowiedz
“uśmiechnijcie się”. bo blok się pali, to my mamy się uśmiechać, czaicie? że to wina koalicji obywatelskiej xD

@powodzenia: trzeba wyciągnąć wnioski. Jak za 2 lata, gdy wybiorą do rządzenia PiS i konfederację, będą się działy tego typu wydarzenia, to trzeba cisnąć po komentarzach że PiS z konfa w ogóle nie panują nad sytuacją w Polsce. Tu trzeba walczyć takimi samymi glupstwami i populizmami, bo do tego narodu nic innego
  • Odpowiedz
@powodzenia: ale jak to przeciez na wykopie napisali że "silniczki" tak samo trolluja jak pisowcy i koalicja taka sama nienawisc sieje bo wyborcy wspominaja wykształcenie podstawowe wyborcow pisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz