Aktywne Wpisy
lyncz +183
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

dariusz44 +62
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.

Nie licząc wakacyjnych wyjazdów, trenuje w zasadzie codziennie, przy okazji pocę się niesamowicie. Dotąd ciuchy rzucałem do kosza do prania i robiłem oddzielne pranie sportowych ciuchów, jak uzbierał mi się wkład do pralki.
No i to się nie sprawdza xd
Ciuchy są już tak dokumentnie przepocone chyba, że nic im nie pomoże. Mają permanentny lekki, niezbyt przyjemny zapach świeżo po praniu, przebijający się spod zapachu proszku i płynu do płukania, a jak je zakładam to w zasadzie lekko śmierdzą już z automatu. Moczenie kilkugodzinne w wybielaczu przed praniem nic nie zmieniło, tak że chyba przepociłem je na amen xd
Prać codziennie to bez sensu, bo nie będę wrzucał jednej pary skiep, spodenek i koszulki do pralki przecież i robił pranie 7x w tyg.
Jakieś pomysły, sugestie, jak to i Was działa?
#bieganie #silownia #mikrokoksy
Te co już śmierdzą mimo prania wymocz w tym.
https://sanytol.pl/produkty/dodatek-dezynfekuje-do-prania-o-zapachu-bialych-kwiatow/
I dodawaj tego do prania (ja wlewam z płynem do prania i jak piorę sportowe to zamiast płynu do płukania).
źródło: temp_file1586471696653014294
Pobierz@Pan_Szeryf @Simpleco w zimie suszenie tak średnio, bo musiałbym na balkonie, przy moim metrażu wszystko będzie walić potem jak rozwiesze je w mieszkaniu
https://allegro.pl/oferta/clovin-ii-septon-2-3-kg-karton-dezynfekujacy-proszek-do-prania-17616102206
Testowałem na butach treningowych, działa.