Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +35
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +625

I na bank, przynajmniej połowa graczy, która to przeszła nie wie o co tam chodzi, bo ten grafoman Kojima coś se uwalił we łbie xD
Aaa i dodam, że Silent Hill Kojimowski to mógłby być sztos nad sztosy, ale wyszło jak wyszło.
Generalnie daję mu szansę na przyszłość jeśli będzie chciał zrobić jakiś horror.
#gry #ps5 #deathstranding
źródło: cbc6c3135660ec68eacc766959a766b36d7ce3fa6010ca88
Pobierzchociaz w MGS5 mi sie bardzo podobal ten pomysl z wirusem
ale mimo wszystko gameplayowo DS to bardzo fajna gierka, wciagnelo mnie to mikrozarzadzanie i pokonywanie przeszkod, to bylo takie ETS tylko po chinsku
https://www.youtube.com/watch?v=Yi-5xTlWiiM
Grasz w trybie offline i nie msza lajkowania
MGS 4 przeszedłem i był zwyczajnie średni, nigdy mnie nie wciągnęła ta seria, DS1 był tak nudny, że idziesz najpierw powoli z ciężkim plecakiem później masa cutscenek, dużo bardziej wolałem stare Hitmany albo Splinter Cella.