Wpis z mikrobloga

Podziwiam ludzi, których jara ten tytuł. Kiedyś byłem na tyle głupi, że wbiłem Platynę w Metal Gear Solid V i wtedy już wiedziałem, że to ostatnia gra Kojimy u mnie na dysku xD Jakieś lajki, oceny za misje, jakieś debilne mechaniki typu sikanie xD Jedyne z tego co widzę po gameplayu to klimat jest zacny (tak samo jak w MGSV), ale później dochodzimy do jakiegoś lajkowania i oceny dla super kuriera no iks kuwa de xD

I na bank, przynajmniej połowa graczy, która to przeszła nie wie o co tam chodzi, bo ten grafoman Kojima coś se uwalił we łbie xD

Aaa i dodam, że Silent Hill Kojimowski to mógłby być sztos nad sztosy, ale wyszło jak wyszło.

Generalnie daję mu szansę na przyszłość jeśli będzie chciał zrobić jakiś horror.

#gry #ps5 #deathstranding
Mega_Smieszek - Podziwiam ludzi, których jara ten tytuł. Kiedyś byłem na tyle głupi, ...

źródło: cbc6c3135660ec68eacc766959a766b36d7ce3fa6010ca88

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek: ja pozniej omijalem wszystkie cutscenki w 1 bo nie moglem zniesc grafomanstwa kodzimby
chociaz w MGS5 mi sie bardzo podobal ten pomysl z wirusem
ale mimo wszystko gameplayowo DS to bardzo fajna gierka, wciagnelo mnie to mikrozarzadzanie i pokonywanie przeszkod, to bylo takie ETS tylko po chinsku
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek Wczoraj oddychałem jakiś 1.5h film na YouTube na temat fabuły. I stwierdzam tak - lubię takie p------e i pokręcone rzeczy, zaciekawiło mnie, aż może spróbuję raz jeszcze samemu przejść. Z drugiej strony widać, że to typowe grafomaństwo, tylko że mające jakiś zamysł.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek nie rozumiem tego spuszczania się nad kojimą i jego megalomaństwem XD
MGS 4 przeszedłem i był zwyczajnie średni, nigdy mnie nie wciągnęła ta seria, DS1 był tak nudny, że idziesz najpierw powoli z ciężkim plecakiem później masa cutscenek, dużo bardziej wolałem stare Hitmany albo Splinter Cella.
  • Odpowiedz