Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +8

Żałowaliście kiedyś, że pozwoliliście komuś odejść? Że może się trzeba było postarać jednak? Ja mam wrażenie, że już nic nie można było zrobić, ale że gdybyśmy się poznali za 10 lat to jednak by się nam udało.
#zwiazki #tinder #relacje #samotnosc #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Duzo ludzi właśnie ma limerancje czyli przypisuje tej drugiej osobie pozytywne cechy które nawet nie istniały u tego kogoś i wtedy sobie zdajesz sprawe że ci ludzie nie byli nigdy wyjątkowi tylko ty
Oczywiście są osoby które mają lepsze serce niż inni ale może nie akurat ci którzy cię kopnęli ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie to z natury egoiści, gdyby temu komuś na tobie zależało to by się pazurami trzymał a nie odszedł , jeśli ktoś odchodzi to nie masz dla niego aż takiej wartości więc twoja misja jest znaleźć osobę która twoja wartość widzi i tego ci życzę (。◕
Ciekawe, jakie jest to uczucie... Kończysz pracę i nagle laska pisze, że mam wpaść, bo coś super wykombinowała; że komuś na Tobie zależy, że zrobi coś bezinteresownie.
No cóż, dowiemy się po śmierci.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Z takim podejściem całe życie zmarnujesz bo:
"ciągle
Jeśli ktoś odchodzi to nie ma co szukać drugiego dna "że może kiedyś by było cudownie " albo że "kiedy bym zrobił to o to to było by lepiej " nie to tak nie
W obu tych przypadkach lepiej Olac i poprostu znaleźć kogoś dla kogo się będzie priorytetem a nie wyborem opcjonalnym
Życie z
Rozstaliśmy się z mojej inicjatywy i kobieta żyje sobie o wiele lepszym życiem, niż miałaby ze mną.