@Rad-X: kroki to najlepsze możliwe cardio. Łatwo się regenerować, nie obciąża bardzo organizmu. Można łatwo osiągać powtarzalność. O ile nie polecisz po bandzie w stylu 50k na dzień to nie ma nic lepszego.
@Lewusx: Czemu u tego pana siurek pozostał duży, a u poprzedniego się zmniejszył? Czy to zależy od przyjmowanych specyfików czy bardziej planu treningowego? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sarza01: Tak, na serio. O doping pyta regularnie co pół roku, jak zapomni, że to wszystko jest iniekcyjne, a boi się zastrzyków. (Poważnie mówię o tym że pyta)
@Lewusx: hahahah to jak ja. xD na wój mu strzały przy takiej sylwetce. powiedz mu jak ciężko się chodzi ważąc 120/130kg. To nie jest masa dla ludzi do utrzymania. najlepiej mieć te 85/90/100 na żyle i się żyje jak normalny człowiek, a nie musisz pół dnia pod trening/jedzenie/ssa ułożyć. tak przynajmniej to oceniam ze swojej strony patrząc z boku. Ty pewnie masz inne zdanie bo tam jesteś.
Waga z 100kg do 77-78kg.
Staż 7 lat, współpraca ze mną od 3 lat.
Piękny genetyk.
Jedyny spalacz jaki użyliśmy, to johimbina, dozwolona nawet w naturalnych federacjach.
Dużo kroków bo nawet po 15-18k ze względu na pracę.
Kalorie nie niżej niż 2500 w treningowe i 2100 w nt.
Cardio najwięcej 25min, 5 razy w tygodniu.
#silownia
#mikrokoksy
#lewusmusisz
#mirkokoksy
#dieta
źródło: 37613E40-610A-42D3-B384-24089B129A86
Pobierz@Lewusx: hmm? Nie kumam tego żargonu
Chyba ze doslownie masz na mysli chodzenie
Myślałem że kroki treningu czy jakieś inne rzeczy, a czasem trzeba przeczytać dosłownie
@przegro_pisarz: dlatego warto pamiętać że będąc na masie lepiej chodzić na rękach bo wtedy kroki się nie liczą
@Lewusx:
hahahah to jak ja. xD na wój mu strzały przy takiej sylwetce. powiedz mu jak ciężko się chodzi ważąc 120/130kg. To nie jest masa dla ludzi do utrzymania. najlepiej mieć te 85/90/100 na żyle i się żyje jak normalny człowiek, a nie musisz pół dnia pod trening/jedzenie/ssa ułożyć. tak przynajmniej to oceniam ze swojej strony patrząc z boku. Ty pewnie masz inne zdanie bo tam jesteś.
a te