Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakiś czas temu mówiłem o tym że znajomi chcą mnie spiknąć z znajomą która po zdjęciach jest 6-7/10 gdzie ja to naciagane 5/10.

No to poznałem tą #rozowypasek

Po zdjęciu nie było widać ale ma krzywy zgryz, pewnie przez to niewyraźnie mówi bo stara się nie otwierać ust za bardzo ze względu na kompleksy. Dopiero jak się bardziej napiła to zaczełą wyraźniej mówić. Absolutnie by mi to nie przeszkadzało bo i tak jest ładna, nawet bardzo (widać godziny na siłowni) ale kurde jest conajmniej mojego wzrostu. itsover dla chłopa. 170 cm wzrostu to przekleństwo, dziewczyny są wyższe ode mnie. I nic z tym nie zrobię. Na tinder 0 par, Irl kogo nie spotkam to wyższy. P--------e, gdybym był jeszcze przystojny to by omineły wzrost, a tak to niski przeciętniak nie ma nawet co na uwagę liczyć. Tym bardziej że celuje w dziewczyny młodsze, tak jak ta(5 lat różnicy) to jeszcze wyższe są.

Mniej pewnie czuje się przy wyższych kobietach niż przy wyższych mężczyznach bo chłopa mogę przynajmniej fizycznie zdominować (8 lat siłownie, 3 lata bjj) a od kobiety nigdy nie pozbędę się pogardy ze jestem niższy od niej.

#zwiazki #tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim mówisz że jesteś max 5/10 i jeszcze niski ale partnerka to ma być młodsza od Ciebie np. 5 lat? Dlaczego nie mierzysz na kobiety w twoim wieku, którym łatwiej będzie Ciebie zaakceptować? Wgl to jest ciekawe, że masz mocne kompleksy ale wciąż uważasz, że młodsze partnerki będą chciały Ciebie.
  • Odpowiedz
co prawda znakomita większość kobiet nie potrafiłaby związać się z niższym mężczyzną, ale znam kilka par, gdzie wzrost jest podobny

@ka-lol: pewnie ten wzrost to powyżej 177cm xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie przejmuj sie, za duzo myslisz, kompleksy niszcza ci mozg. Tez mam kompleksy, staram sie ignorowac ich istnienie. Dziewczyna jak pokocha, to mozesz byc obiektywnie jak diabel, a bedziesz dla niej najprzystojniejszy na swiecie.
  • Odpowiedz