Aktywne Wpisy

mariusz95gd +169
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
Auto sprawne mechaniczne ale nie odpala. Bezawaryjne XDDD #motoryzacja
źródło: IMG_9401
Pobierz

Jakiś czas temu mówiłem o tym że znajomi chcą mnie spiknąć z znajomą która po zdjęciach jest 6-7/10 gdzie ja to naciagane 5/10.
No to poznałem tą #rozowypasek
Po zdjęciu nie było widać ale ma krzywy zgryz, pewnie przez to niewyraźnie mówi bo stara się nie otwierać ust za bardzo ze względu na kompleksy. Dopiero jak się bardziej napiła to zaczełą wyraźniej mówić. Absolutnie by mi to nie przeszkadzało bo i tak jest ładna, nawet bardzo (widać godziny na siłowni) ale kurde jest conajmniej mojego wzrostu. itsover dla chłopa. 170 cm wzrostu to przekleństwo, dziewczyny są wyższe ode mnie. I nic z tym nie zrobię. Na tinder 0 par, Irl kogo nie spotkam to wyższy. P--------e, gdybym był jeszcze przystojny to by omineły wzrost, a tak to niski przeciętniak nie ma nawet co na uwagę liczyć. Tym bardziej że celuje w dziewczyny młodsze, tak jak ta(5 lat różnicy) to jeszcze wyższe są.
Mniej pewnie czuje się przy wyższych kobietach niż przy wyższych mężczyznach bo chłopa mogę przynajmniej fizycznie zdominować (8 lat siłownie, 3 lata bjj) a od kobiety nigdy nie pozbędę się pogardy ze jestem niższy od niej.
#zwiazki #tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ok oski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Spróbuj, co ci szkodzi ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: ty serio masz kompleksy XD
@GlupiaDBLKA @extraordinary_seaman To nie była randka a domówka u tych znajomych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@ka-lol: pewnie ten wzrost to powyżej 177cm xd
Tylko to normalni ludzie, bez dzieci kotów, czy zafiksowanych na wyjazdach do Egiptu co kwartał.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰