Wpis z mikrobloga

@woskrosenie: @D00D00 ostatnio głośno jest o Senyszyn, babka nie ma dzieci, nigdy nie chciała i mówi że nigdy nie żałowała, więc o co wam chodzi w tym wciskaniem kobiecie samotności

@woskrosenie życie z dzieciakiem potrafi czasem też dołożyć do pieca. A jak chore to już całkiem przesrane ,że lepiej nie mieć ¯(ツ)

@CzarnyOwiec: Ale dupka Boli xD Zgnijcecie sami i dobrze
  • Odpowiedz
@a__s fajny komentarz, ale zalatuje mocno LLM 😂 Unicode też typowy dla GPT (U+200 jako myślnik). Śmiesznie, że na obrazek z generatora odpowiadasz tekstem z innego generatora.
  • Odpowiedz
@Mistymay Po drugiej stronie ekranu jest jeszcze smutniejszy mireczek, który żałuję, że nie ma żadnej dziewczyny, z którą mógłby założyć rodzinę. Stąd ta nagonka. A w życiu bywa różnie.
  • Odpowiedz
ostatnio głośno jest o Senyszyn, babka nie ma dzieci, nigdy nie chciała i mówi że nigdy nie żałowała, więc o co wam chodzi w tym wciskaniem kobiecie samotności

@Mistymay: a ja wszystkim mówię, że u mnie jest super
  • Odpowiedz
  • 0
@CzarnyOwiec

życie z dzieciakiem potrafi czasem też dołożyć do pieca. A jak chore to już całkiem przesrane ,że lepiej nie mieć ¯_(ツ)_/¯

Życie z niektórymi rodzicami też do łatwych nie należy ale generalnie lepiej mieć niż nie mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@good: może trochę tak. Faktycznie z mojego doświadczenia młode matki, szczególnie te pracujące są często przemęczone. Ale w odróżnieniu do bezdzietnych są faktycznie szczęśliwe. U tych drugich wraz z wiekiem obserwuje coraz większe ciśnienie na udowadnianie samej sobie i wszystkim dookoła, że są szczęśliwe, bo podróżują, uprawiają przygodny s--s i stać je na operacje, więc wyglądają młodo. A potem jest ten smutek w oczach, kiedy uświadamiają sobie, że to wszystko
  • Odpowiedz