Wpis z mikrobloga

@D00D00: Ale takie przykłady mogę mnożyć, sama mam w rodzinie takie przypadki. Podałam Senyszyn bo ja kojarzysz. Nie każdy chce mieć dzieci i większość kobiet potrafią się sama soba zająć (wbrew temu co się mówi na wykopie) i ma się świetnie nawet na starość
  • Odpowiedz
ostatnio głośno jest o Senyszyn, babka nie ma dzieci, nigdy nie chciała i mówi że nigdy nie żałowała, więc o co wam chodzi w tym wciskaniem kobiecie samotności

@Mistymay: Tylko, że Seneszyn miała męża chociaż, a tu na obrazku laska ma tylko psa i jabola( ͡° ͡°).
  • Odpowiedz
@TuKtosZyjeJeszcze: może mąż w domu. Wasza propaganda z wmawianiem komuś samotności jest szkodliwa. Samotność znacznie bardziej dotyka mężczyzn i są na to badania, więc obrazek miałaby sens w drugą strone
  • Odpowiedz
może mąż w domu.

@Mistymay: Skąd mam wiedzieć skoro to jest obrazek tylko i opisuję ci co na nim jest widoczne.

Samotność znacznie bardziej dotyka mężczyzn i są na to badania, więc obrazek miałaby sens w drugą strone

@Mistymay: Tylko, że taka kobieta sama sobie wybiera samotność, a mężczyzna nie.
  • Odpowiedz
@woskrosenie Tak tak szczęśliwe rodziny ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ciekawe ile z nich prawdę powie o tym jak dzieci są męczące i potrafią wyssać z człowieka energię - no nie powie bo w wielu społecznościach (w tym naszej) mówienie źle o dzieciach czy ich wychowaniu, jest przypisywane do patologii.
  • Odpowiedz