Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

A może by tak kupić koc obciążeniowy
źródło: temp_file2732800430455476356
Pobierz

źródło: a
Pobierz@Mistymay: wiedzma pewnie pare zjadla
Ale, absolutnie w żadnym momencie nie żałowałem. Obserwacja jak rozwija się w niej inteligencja, jak osiąga kolejne kamienie milowe, zaczyna okazywać emocje i dzielić się nimi. Wspólne wakacje, zabawa, nauka etc. To wszystko powoduje, że człowiek czuje się dobrze.
Nie wiem, jak jest w innych rodzinach,
Jak jakaś nie chce mieć dzieci i/lub partnera to się tak nie jopi smutno na innych, bo ją to nie rusza.
Jak nie lubię cukierków to się na nie nie gapię ze ślinotokiem i smutną miną, że nie mogę ich zjeść- są mi obojętne.
Nie wiem więc, co chciałeś przekazać tym obrazkiem
- „w dzisiejszych czasach jak są młode to nie chcą dzieci”- niektóre chcą młodo, inne nie
- „czas mija i nagle rozkminki, jakby tu dziecko mieć”- niektóre pewnie tak mają, a inne dalej nie chcą dzieci
- „jakby kobieta za młodu chciała mieć dziecko to by je miała”- no niekoniecznie.
Ludzie jak czegoś chcą to nie znaczy, że od razu się na to decydują
@a__s: ta szczególnie gdy nie dość że teraz dostają same 800 plus na paznokietki i fajki itp.
@ZielonyRozpustnik: porównywanie aktywności weekendowej na parę godzin czy po godzinie 3x w tygodniu, do ciągłego z--------u w pracy czy w domu (jeżeli ktoś musi) gdzie od rana do wieczora czasem nawet nie ma na kiedy usiąść i tak