Wpis z mikrobloga

@naganiaczherculesa czyli Anka dalej tak samo obściskuje się z Hiszpanami tylko Robert zakazał wrzucać w internet

W ogóle, no dobra, może nie każdemu tańce własnej żony z obcymi facetami przeszkadzają, nie wiem, ale mimo wszystko dziwi mnie że Anka tak namiętnie te tańce wrzucała w internet. To chyba nie trzeba mieć zbyt wielkiego IQ żeby się domyślić jakie będą reakcje?
  • Odpowiedz
@donthateme: no właśnie baby czasem mają z tym problem, żeby ocenić co jest w granicach normy a co nie i dlatego facet czasem musi sam postawic te granice albo zostanie pośmiewiskiem XD
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: właściwie nie wiem dlaczego Robert miałby być pośmiewiskiem, przecież to nie on jest karyną, która tańczyła. Jedynym pośmiewiskiem jest jego żona i słowa tego dziennikarza jedynie to potwierdzają.
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: mi sie wydaje że kariere sobie Lewadnowski tak przemyślał że c--j bez skandali , z reprą wyszło jak wyszło odszedł na chwilę nawet nie ze swojej winy , mini skandal, rodzinnego nie chciał ale pewnie małżeństwo martwe i tak sobie żyje
  • Odpowiedz