Aktywne Wpisy

sesa_sebix +25
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +52

A potem pojawia się kolejne 5 milionów wyborców, dla których:
– postkomunistyczni funkcjonariusze przebrani za autorytety
– sędziowska kasta, która jeszcze wczoraj klaskała
Świadczy to o bardzo dużej uczciwości ludzi Tuska. Podejrzewam,
"polityków którzy kradli. Jest innych opcji, ale realnie ma szanse tylko Trzaskowski z pośród nich więc nie zamierzam ryzykować"
Ile ci płacą że te wysrywy tyle kandydatów a chcesz głosować na długopis Tuska bez poglądów ? Co jest nie tak z tym społeczeństwem ?
@wolny_kot: jakby ludzie rozumieli po co mają dwie tury, to zyloby nam sie lepiej
Ale wiem, że ze w 2020 roku cały aparat państwa z k------ą na czele, pikniki, czeki, nagrody bożonarodzeniowe wypłacane we wrześniu itp. było wymierzone przeciwko Trzaskowskiemu. Rozumiem, że wtedy też byłeś tak oburzony jak teraz?
@tomasz-kalucki: Kto wam tak naprawdę zdołał wbić do łbów, że Polska jest zepsuta i w ogóle wymaga naprawy? Żaden wybór nie sprawi, że wasze życie się w jakikolwiek sposób poprawi, a los ulegnie zmianie, bo jest jaki jest tylko i wyłącznie z waszej winy, a nie państwa. Zostawcie Polskę w spokoju, by nadal mogła się rozwijać i
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora