Aktywne Wpisy

Gran +488
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
CoDwa +222
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz

W tym kraju 5 lat temu 10 milionów ludzi oddało głos na typa którego sąd uznał za debila i który ułaskawił pedofila.
No ludzie. Co z wami jest nie tak?
#bekazpisu #polityka #pis #konfederacja #po #ciekawostki #polska #bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa
źródło: IMG_3204
Pobierz@wolny_kot: xdddddddddddddddddddddddddddddddd
ludzie nie chcą czaskoskiego
Gdyby w Koalicji Obywatelskiej wygrał interes państwa, a nie partii, gdyby wystawili w wyborach nie tęczowego lewaka, fanatyka klimatycznego, to te wybory wygraliby jednym palcem.
No ale musiał być piękny Rafał.
@wolny_kot: a bo to daleko szukać? Zobacz z kim siedzisz na wykopie, polecam szczególnie ostatni akapit xD
źródło: fe91c4379842d84f86f746366896a53963fcda239b34a4087cab2c019f3d2ace
PobierzNiestety, dobitnie pokazał, że jest antypolakiem.
Zaraz pewnie napiszesz, że to przecież PiS zgodził się na Zielony Ład.
OK, ale miał mnóstwo możliwości, by to przeciągać, były duże protesty, a on po prostu zignorował ludzi. Mógł wyznaczyć tę strefę np. tylko na Stare Miasto, a wyznaczył ją na ogromnym obszarze, włączając w to drogi przelotowe,
@cartmanequ: nie no rafaułek nigdy czegoś takiego by nie zrobił.
@wolny_kot:
Ile
@VZee: Zwolennicy tych polityków również się żrą między sobą, także jakieś różnice między nimi są.
A na kogo mógłbym
Komentarz usunięty przez autora
@wolny_kot: A mimo to jesteś dymokratą. Czy to nie jest objaw niepełnosprawności umysłowej?
@wolny_kot: I Trzaskowski - uzupełnijmy. I cała plejada innych populistów, oszustów i pospolitych kłamców. Każdy ma wybór, z którego chętnie skorzysta plując przy tym na każdego kto nie podziela najjejszej racji.