Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@krzysztof-p88: jak przejrzysz sobie wpisy to zrozumiesz że nikt nie płaci. Bandyctwo pisiorow przekroczyło skalę jakiegokolwiek zrozumienia. Jeżeli peowcy nie pozamykają ich mając prezydenta, to uznam ten kraj za stracony i sam zagłosuje na PiS tuż przed wyjazdem z tego kraju i z daleka będę patrzył jak płonie. Jest historyczna szansa na zniszczenie układu o niekaralności polityków za złodziejstwa i nie można jej zaprzepaścić.

A teraz łap jeszcze jeden mój
@wolny_kot +222
Hej wykopki. Jest akcja do zrobienia. Proponuje akcje #piszemydoradka
Akcja polega na tym, że pod wpisami pana Radosława Sikorskiego na TT, prosimy go o interwencję w sprawie #majtczak
Niechaj nasze MZS zadziala, że albo go sami w zębach przyniosą, albo zrywamy z nimi umowę
  • Odpowiedz
@wolny_kot: Oj tam, ludzie żyją w swoich bańkach. To, że ktoś głosuje na Nawrockiego to nie jest od razu oznaka tego co tutaj opisujesz. Jak ktoś ma rodzinę/znajomych pisowców i nie interesuje się mocno polityką tylko dotrze do niego, że głosować na Tfuska to jak na Niemca i tyle i myśli, że robi dobrze. U mnie tam połowa rodziny (u mnie akurat mało jest młodych a przewaga starych) głosuje na
  • Odpowiedz
@wolny_kot ty już q--a lepiej nie medrkuj, bo sam lecisz pewnie głosować na tęczowego konformiste globaliste mimo jego wałów w stolicy i tego co szykuje dla Polski i Polaków... Ja to się dziwię jak wy pouczanie innych a robicie jeszcze coś gorszego.
  • Odpowiedz
@wolny_kot: ale mówisz o tym kandydacie, który został opisany tak:
"Zbierzmy to całe szambo w całość:
1. Ośrodek Analizy Dezinformacji NASK poinformował, iż ostatnio zidentyfikował reklamy polityczne na platformie Facebook, które mogą być finansowane z zagranicy.
2. NASK wskazał, że reklamy (na które wydano 420 tys. zł!) mogą stanowić INGERENCJĘ obcych podmiotów w kampanię wyborczą. Zarzut poważny.
3. "Podejrzane reklamy" były publikowane przez dwa profile na Facebook'u: "Wiesz Jak Nie Jest" oraz "Stół Dorosłych"
  • Odpowiedz
@wolny_kot: Czekałem tylko na Twoje "ja to glosuję na Trzaskowskiego". I się doczekałem. Wyborna propaganda. Wy, pewocy swietnie się z pisowcami uzupełniacie. Jeden poziom rynsztoka.
  • Odpowiedz
@wolny_kot

@mozis: na kandydata który się nadaje. Nie ma na koncie żadnych afer, daje realną szansę na rozliczenie polityków którzy kradli. Jest innych opcji, ale realnie ma szanse tylko Trzaskowski z pośród nich więc nie zamierzam ryzykować. Rozliczenie złodziejstwa jest racją stanu dla tego państwa.

No tak, szanse ma tylko PO/PiS, więc trzeba głosować na PiS/PO

XD
  • Odpowiedz
@wolny_kot: takie sprawy nie mają znaczenia, w warszawie była duża afera reprywatyzacyjna i politycy którzy wtedy rządzili do dzisiaj są regularnie wybierani przez mieszkańców. Jak tysiące lokali nie miało znaczenia to czemu 1 by miał mieć
  • Odpowiedz
@wolny_kot:

na kandydata który się nadaje. Nie ma na koncie żadnych afer, daje realną szansę na rozliczenie polityków którzy kradli. Jest innych opcji, ale realnie ma szanse tylko Trzaskowski z pośród nich więc nie zamierzam ryzykować. Rozliczenie złodziejstwa jest racją stanu dla tego państwa.

Oby wygrał. I powiem ci tak. Jak wtedy w ciągu dwóch lat pisowcy nie znajdą się w więzieniach z wyrokami to osobiście zagłosuje na PiS i
Bialaherbata - @wolny_kot: 
na kandydata który się nadaje. Nie ma na koncie żadnych a...

źródło: 497079003_1136092458561449_7160884208491491235_n

Pobierz
  • Odpowiedz
No ludzie. Co z wami jest nie tak?

@wolny_kot: Nie no, bo ten twój kandydat to jest ten dobry, nie ? O-------l się od tego jak ludzie głosują, bo każdy głosuje na tego, kogo chce i fakt, że nie podoba ci się ten kandydat, który został wybrany demokratyczną większością nikogo nie interesuje. Jak wygra Trzaskowski, a pewnie wygra, to ja nie będę chodził i p-------ł, jaki to naród jest tępy
  • Odpowiedz
Żyje w kraju w którym około 5 milionów obywateli na poważnie rozważa oddanie głosu z poparciem prezydenta na typa który jest gangusem, lichwiarzem, wyłudził mieszkanie od jakiegoś dziadka, zamierza ułaskawić ludzi którzy okradali nas na skalę przemysłową, stworzył alter ego Batyra bo nakłamał w swojej książce i bał się pozwów, pracował jako Alfons

@wolny_kot: i ci ludzie żyją obok nas...
  • Odpowiedz