Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 39.7% (93)
- Nie 39.3% (92)
- Nie wiem 20.9% (49)

KarnetNaGlony +65
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

@TurboDynamo: tak tanio się cenisz? negocjij chociaż stawkę pisowski cepie
A teraz łap jeszcze jeden mój
Akcja polega na tym, że pod wpisami pana Radosława Sikorskiego na TT, prosimy go o interwencję w sprawie #majtczak
Niechaj nasze MZS zadziala, że albo go sami w zębach przyniosą, albo zrywamy z nimi umowę
"Zbierzmy to całe szambo w całość:
1. Ośrodek Analizy Dezinformacji NASK poinformował, iż ostatnio zidentyfikował reklamy polityczne na platformie Facebook, które mogą być finansowane z zagranicy.
2. NASK wskazał, że reklamy (na które wydano 420 tys. zł!) mogą stanowić INGERENCJĘ obcych podmiotów w kampanię wyborczą. Zarzut poważny.
3. "Podejrzane reklamy" były publikowane przez dwa profile na Facebook'u: "Wiesz Jak Nie Jest" oraz "Stół Dorosłych"
No tak, szanse ma tylko PO/PiS, więc trzeba głosować na PiS/PO
XD
źródło: 497079003_1136092458561449_7160884208491491235_n
Pobierz@wolny_kot: Nie no, bo ten twój kandydat to jest ten dobry, nie ? O-------l się od tego jak ludzie głosują, bo każdy głosuje na tego, kogo chce i fakt, że nie podoba ci się ten kandydat, który został wybrany demokratyczną większością nikogo nie interesuje. Jak wygra Trzaskowski, a pewnie wygra, to ja nie będę chodził i p-------ł, jaki to naród jest tępy
@wolny_kot: i ci ludzie żyją obok nas...