Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Marple +554
Można starej babci plusa na szczęście, żeby pół bańki dobiła? #motoryzacja #pytaniedoeksperta
źródło: 1000075397
Pobierz![Jak powstało Call of Duty -- Retro Ex [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/462f16caa91523e214b25b03ee1a2a58fec0b0179c90348b186527813462b947,q80.jpg)

źródło: i8b956h33uwe1
Pobierz@mlodir: no chyba, że masz złotą kartę to wtedy możesz nawalić 32kg ( ͡° ͜ʖ ͡°) areczek lotniskowy wytrzyma
@mlodir: i wynosi on max 32kg, a nie 20kg
@crespo: aż sprawdziłem. Ciągle max 32 kg jedna walizka:
źródło: image
Pobierz@Shilghter: Kiedy zmniejszyli limit bagażu rejestrowanego?
@fornson23: Jak ktoś wyżej pisał ważna jest suma kg. Sam przewoziłem WizzAirem kilka walizek po 32 kg, bo było taniej niż wysłać to kurierem.
@mlodir: plot twist - pieprzysz głupoty, bo ten ciężar to poniżej 32kg
@Shilghter: przecież wolno
Jeszcze trochę i zrozumiesz różnicę między podmiotem a przedmiotem. Brawo, mały.
@CT-5555: Fajnie stosujesz znaki diakrytyczne - wybiórczo. Dlaczego piszesz niechlujnie?
I jeszcze jedno...
źródło: zwracanie_się
Pobierz@mlodir: taa, i dlatego wystarczy zrobić dopłatę kilkudziesięciu euro żeby nagle było wszystko w porządku xD
@mlodir: Nigdy jeszcze nie widziałem by nosili mi plecak z bagażu podręcznego za mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mlodir: tu nie chodzi o ciężar, tylko o chłopski rozum.
O udźwig samolotu też oczywiście chodzi, bo samoloty mają pewne odgórnie narzucone limity wagowe, które uwzględniają już możliwe dewiacje ze względu na wagę pasażerów. Jeśli rzeczywista waga bagaży przekroczy limit to część poleci jako
@CT-5555: Tę Monię, która miała się do ciebie odezwać w sprawie pumy?
I raczej Monię. Teraz też mam zważać na porę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)