Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:

dran2 +65
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 54.7% (251)
- Nigdy! 45.3% (208)
#polska #samsung #android #patologia #finanse
źródło: nie dla idiotów
Pobierz1. Niby Niemcy mają niższy VAT
2. My mamy opłaty reprograficzne
3. Sprzedawca ma wyższą marżę bo Polaków można dymać na hajs - i tak nic nie zrobi.
Jak zaczynasz dopytywać o pamięć, wifi, ekran uznają, że się znasz i przyszedłeś tylko dotknąć i kupić gdzie taniej ;)
A co do samsungów, nierozumie tych ich promocji... Kupił bym ten telefon w normalnej cenie ale oni zawsze mają promocję:
Bazowa cena z rabatem powitalnym, odkupienie telefonu, darmowe słuchawki, zwrot
Nawet jak w DE dasz vat 23% to wyjdzie 713 eur ~ 3063 pln
@okrupnik: przecież w "krajach zachodnich" jest to samo. Ceny tego typu produktów w sklepach stacjonarnych są wyższe niż w internecie.
Ostatnio kupowałem MX Master 3s
Polskie sklepy: od 400 do 450
Amazon: 360zł
Na zachodzie ni maj0m zusy!!! Lewagu!!!111!!!11
https://www.pepper.pl/promocje/smartfon-samsung-galaxy-s24-256gb-oficjalna-dystrybucja-nowe-mozliwe-2203zl-program-odkup-zwrot-na-karte-700zl-gwarancja-ceny-fv-1025343
"Smartfon Samsung Galaxy S24 256GB oficjalna dystrybucja ( możliwe 2322,55zł), program odkup, zwrot na kartę 700zł gwarancja ceny, FV"
Patologia nie zakupy...