Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I tak dla poezja to te aplikacje sklepowe i gazetki, w których jest tak namieszane, że nawet w sklepie czasami nie wiedzą co się łapie na promocje, a co nie.
  • Odpowiedz
@okrupnik: Ty to chyba lubisz przepłacać. W polskim sklepie z elektroniką, stacjonarnie, Galaxy S24 8/256 stoi za 2799. Wczoraj sobie zamówiłem S23+ za 1500.
  • Odpowiedz
@Zerp:
1. Nie „wy”, a „ja”
2. Nie „tłumaczę”, a „wyjaśniam”
3. Tak działa rynek, mi się też to nie podoba, ale takie są fakty. Na szczęście żyjemy w UE i możemy (Polacy) zamawiać z innych krajów po lepszej cenie.
  • Odpowiedz
@okrupnik: kiedyś poszedłem kupić tel córce na urodziny, jakiegoś flagowca za 490 zł. Przy kasie pan polecił żebym zamówił przez stronę, będzie taniej o 100 zł. Pan poszedł po sprzęt, ja w tym czasie poklikalem, i wziąłem za 100 taniej tylko dlatego, że kupiłem bez podawania prawdziwych danych it'd xD nie rozumiem, ale dziękuję panu sprzedawcy za pomoc
  • Odpowiedz
@okrupnik Jak przestaniemy być traktowani przez „zachód” jako kraj 3-świata to będzie tak wyglądało. Wyobraź sobie, że w takim Baku gdzie też jest pieniądz bo ropa płynie strumieniem takie IPhone czy Samsungi są o kilkaset zł droższe niż u nas :)
  • Odpowiedz