Aktywne Wpisy

VanHohenheim +14
źródło: temp_file7302627121822733600
Pobierz#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Ja zawsze o tym marzyłam, ale im dłużej żyje, tym mniej mi się chce zmieniać w życiu, mimo bycia z kimś kogo kocham. No i... bo to tak na zawsze, bo to tak już poważnie... zero dreszczyku emocji...
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow #slub #rozowepaski #niebieskiepaski #rodzina #milosc #zwiazki #zareczyny #wesele #milosc #ankieta
Chciałabyś/chciałbyś wziąć ślub?
@costusmierdzi: nie jak się jest brzydkim, wtedy wybór jest praktycznie zerowy
Myślę, że to składowa i osoby, z
1. Brak dziedziczenia ustawowego, a nawet przy wpisaniu cię w testament – nie wierz w to, że jej rodzina ci wszystko odda bez słowa. Jeśli macie wspólne mieszkanie i twoja partnerka umrze, to nie masz żadnych prawo do jej połówki mieszkania. Będziesz spłacał kredyt sam i próbował się dogadać
Dojrzała miłość to się dopiero po pięciu latach pojawia, i nie ma ona za wiele wspólnego z motylkami ani romantyzmem.
@costusmierdzi: myślałam kiedyś, że stosunek do tego mi się nie zmieni. Ale to jest raczej kwestia podejścia obu osób i tego jak się człowiek zapatruje na to "na zawsze" i nadzieję na nie. A komentarze to wiesz, wykop jest specyficzną grupą społeczną, ważne, żeby ta właściwa osoba miała podobne podejście- niezależnie od tego jakie ono jest.