Wpis z mikrobloga

@denazyfikacja: Co w tym złego? piszecie o braindedach i zetkach Oskarkach z Julkami od marketingu. Nikt nie ma pewności, czy osoby od marketingu i reklamy firmy się zmieniły, w Internecie nie ma dostępu do danych kadrowych InPostu, lecz po dużych współpracach tej marki obawiałabym się zmienić kadrę tak od zaraz, jedyne co mi samej się nie podoba to ta szata graficzna, rodem z gier 2D z wczesnego 2000 roku, sam
gluekoza - @denazyfikacja: Co w tym złego? piszecie o braindedach i zetkach Oskarkach...
  • Odpowiedz
Dzięki tym punktom to ja zaoszczędziłem na nadawaniu dużych paczek pewnie kilka stówek. Nadanie dużej paczki za ~10 zł, dla mnie rewelacja.
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: wgl to zabawne jak naiwni są ludzie, cieszą się z i postu który dzięki wyzyskowi zdobył najsilniejszą pozycję na rynku, a teraz zacznie dokręcać śrubę by wydoić jak najwiecej się da, dosłownie działanie każdej korporacji od zawsze
  • Odpowiedz
@chilon: czasami nawet niektórzych paczek nie chce mi pokazać i muszę ręcznie dodawać
kiedyś działała ta apka super zajebiśćie, wystarczy aby tylko jakaś paczka w ich systmie była skojarzona z moimi danymi i wskakiwała
  • Odpowiedz
zwroty nadane wiszą miesiącami i trzeba je ręcznie usuwać, dzisiaj jeszcze miałem odebraną tydzień temu paczkę jako gotową do odebrania ale ważne, że jakieś shitcoiny można zbierać.

@chilon: jak pisałem o tym z 3 miesiące temu to mnie wykopki zjechały, że marudzę, obrażam święty inpost i wielmożnego pana brzoskę, a jak mi coś nie pasuje to sam sobie powinienem zrobić apkę i własne paczkomaty xD jak widać wystarczyło pojawić się
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: toć to jest bardzo dobre rozwinięcie pomysłu. Otóż są okresy gdy paczkomat bywają zapchane, a inpost ma teraz systemowe rozwiązanie jak zachęcić do szybszego odbierania. Zbieranie punktów.

Inne świetne rozwiązanie, to walka z wygodną i monopolem allegro. Już nie trzeba do każdego sklepu zakładać konto by zamówić. Wystarczy jedno inpostu.
  • Odpowiedz
Jak macie jakiekolwiek problemy z jakąkolwiek aplikacją mobilną to zwykłe przeinstalowanie zdziała cuda. Zgadzam się że nie powinno to być konieczne ale czasem coś się pochrzani między aktualizacjami i niektóre rzeczy są nie do odwrócenia
  • Odpowiedz