Aktywne Wpisy

ly000 +103
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +439
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: image_picker_AB8B2551-5E9D-4020-A870-38CD1C88A4BA-73596-00000916F456626D
PobierzZresztą, po co w ogóle aplikacja skoro kody przychodzą na maila i smsa?
@generator_beki: po co się w to bawić skoro na pepperze jest wątek z rabatami na wszystkich przewoźników?
https://www.pepper.pl/promocje/luty-zestawienie-kodow-rabatowych-na-przesylki-kurierskie-dpd-dhlinpost-orlenpaczka-ups-fedex-pocztex-meestpost-983891
kiedyś działała ta apka super zajebiśćie, wystarczy aby tylko jakaś paczka w ich systmie była skojarzona z moimi danymi i wskakiwała
@chilon: jak pisałem o tym z 3 miesiące temu to mnie wykopki zjechały, że marudzę, obrażam święty inpost i wielmożnego pana brzoskę, a jak mi coś nie pasuje to sam sobie powinienem zrobić apkę i własne paczkomaty xD jak widać wystarczyło pojawić się
Inne świetne rozwiązanie, to walka z wygodną i monopolem allegro. Już nie trzeba do każdego sklepu zakładać konto by zamówić. Wystarczy jedno inpostu.
źródło: temp_file8408907700024990805
Pobierz