Wykop kiedyś: kręcenie beki z pokolenia narzekających na wszystko januszy Wykop dziś: narzekający na wszystko janusze
Nie wiem czy ja jestem jakiś wyjątkowy, ale jedyne "reklamy" jakie widzę w tej aplikacji to banery o incoinach xd Do tej pory nie miałem nigdy żadnego problemu z apką, wszystkie przesyłki i powiadomienia o nich przychodzą mi punktualnie, tak jak powinny, w zakładkę z incoinami nie trzeba w
To mnie zawsze rozwala, główny użytkownik aplikacji to dorosły, a design jak dla dzieci
@Slavcel: Bo typowy "cyfrowy" dorosły ma 20-30 lat a w ostatnich czasach ta grupa wiekowa w większości dalej zachowuje się jak wtedy, gdy miała 15 lat.
@denazyfikacja p--------e ze Wam tak to przeszkadza. Ja tam wchodze tylko jak odbieram paczke, zasadniczo czynnosc sama w sobie sie nie zmienila, jedyna roznica to ze za robienie tego samego co przedtem mam teraz jakies rabaty
łysemu coraz bardziej o--------a od tego zadawania się z Tuskiem
@Dryvalley: Łysy mocno dba o PR ostatnio, u mnie wyleciał post sprzed kilku miesięcy, gdzie napisałem, że szkoda, że nikt już nie pamięta jak Brzoska przeniósł pracowników, którym wisiał kasę do innej spółki z minimalnym kapitałem zakładowym, tylko po to, żeby ogłosić chwilę później jej bankructwo i oznajmić brak środków na wypłatę wynagrodzeń.
wołajcie autora Deweloperucha.pl i robimy zrzutkę na nową wersję apki. Czy android w ogóle umożliwiłby nakładce dostęp do apki inpostu, przefiltrowanie danych i przeniesienie na nowy frontend?
@fraciu przypominam, ze IT to rowniez byl Janusz Filipiak z Comarchu, ktory twierdzil, ze "kazdego specjaliste da sie zastapic skonczona liczba stazystow" ( ͡°͜ʖ͡°)
#pracbaza #polska #praca #zalesie Moja rodzicielka wiedząc, że szukam pracy postanowiła dać mi świetną radę. W zeszłym tygodniu: Idź do policji! Mówię: nie, nie nadaję się na to. Wiem to. Ojciec w tle: TO DO CZEGO SIĘ NADAJESZ.
źródło: image_picker_AB8B2551-5E9D-4020-A870-38CD1C88A4BA-73596-00000916F456626D
PobierzWykop kiedyś: kręcenie beki z pokolenia narzekających na wszystko januszy
Wykop dziś: narzekający na wszystko janusze
Nie wiem czy ja jestem jakiś wyjątkowy, ale jedyne "reklamy" jakie widzę w tej aplikacji to banery o incoinach xd Do tej pory nie miałem nigdy żadnego problemu z apką, wszystkie przesyłki i powiadomienia o nich przychodzą mi punktualnie, tak jak powinny, w zakładkę z incoinami nie trzeba w
@Slavcel:
Bo typowy "cyfrowy" dorosły ma 20-30 lat a w ostatnich czasach ta grupa wiekowa w większości dalej zachowuje się jak wtedy, gdy miała 15 lat.
@Dryvalley: Łysy mocno dba o PR ostatnio, u mnie wyleciał post sprzed kilku miesięcy, gdzie napisałem, że szkoda, że nikt już nie pamięta jak Brzoska przeniósł pracowników, którym wisiał kasę do innej spółki z minimalnym kapitałem zakładowym, tylko po to, żeby ogłosić chwilę później jej bankructwo i oznajmić brak środków na wypłatę wynagrodzeń.
AFERA.
Większość wykopków to jednak debile.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Enshittification
źródło: temp_file1116414936731501803
Pobierzźródło: temp_file926943398193213048
Pobierz