Wpis z mikrobloga

@denazyfikacja: Wyobraź sobie jak ja miałem po powrocie do Polski, była paczka do odbioru to stałem jak głuptek pod paczkomatem z dobre 2-3 minuty bo po tej wielkiej aktualizacji nie ogarniałem gdzie co jest. Po pokazaniu kodu QR nic się nie działo. Cały smartfon zasrany powiadomieniami nie o zakupach, ale o tych coinsach. Do tej pory też nie wiem czy coś do mnie idzie, bo pokazuje mi stare paczki, stare
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: Szkoda strzępić ryja. Za sukces InPostu odpowiada:
- wygoda (nadal obecna, choć nie na wyłączność, bo automatów paczkowych się namnożyło od konkurentów
- atrakcyjna cena (już nieaktualne przez ciągłe podwyżki i są wyraźniej drożsi niż konkurencja, no ale tego ktoś z "darmową dostawą" z Allegro nie zauważy)
- genialna aplikacja, bezproblemowa, lekka, robiąca to co powinna (to się powoli kończy, bo jest coraz więcej nikomu niepotrzebnego szajsu wrzucane)
Łysy naprawdę myśli że jest
  • Odpowiedz
@denazyfikacja No wielka tragedia, gdyby tylko można było dobrowolnie nie wchodzić w tę zakładkę.. Strona główna u mnie jest całkowicie bez zmian poza małym banerem na górze, reszta wszystko jest to samo xD Serio, nie macie się do czego już przyczepić chyba. Wchodzicie w nową zakładkę i płaczecie, że jest nowa zakładka tak jakby was tam siłą wrzucali xD Piszecie te komentarze jakbyście kompletnie żyli pod kamieniem i nie ogarniali, że
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: Apka jak apka. W Mrągowie po prostu inpost umarł. Nigdy nie wiesz, o której twoja paczka trafi do paczkomatu i czy w ogóle. A jeśli przyjdzie powiadomienie, że paczka czeka, to masz 25% szans, że to będzie Twoja.
Brzoska niech nie naprawia Polski, tylko swoją firmę.
  • Odpowiedz
  • 0
@denazyfikacja Ja dla mnie to ta firma zaczyna mieć klientów w dupie. 10 min spóźnienia z odbiorem i nie ma szans odebrać przesyłki nawet osobiście. Czas odbioru 2 dni, powiadomienia o dupie marynie , ale o paczce to chunwingdzi. Jestem zły na nich jak cholera, a na infolinii tylko jakiś bot powtarza to samo.
  • Odpowiedz