Wpis z mikrobloga

• 1180
@denazyfikacja: tia, zwroty nadane wiszą miesiącami i trzeba je ręcznie usuwać, dzisiaj jeszcze miałem odebraną tydzień temu paczkę jako gotową do odebrania ale ważne, że jakieś shitcoiny można zbierać.
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: ale mozesz sobie kupić parasolkę żółta za 1zl która nie chroni przed deszczem albo uzyskać dostęp *REKLAMA płatna za 4 piwa* do najlepszego serwisu ekonomicznego xyz
  • Odpowiedz
  • 26
@Dryvalley nie sami ludzie z niego zrobili nie wiadomo kogo. I ok nie można mu zabrać sukcesu. Jednak należy piętnować to co robi z kurierami i że miesza się do polityki. Jeszcze jakieś deregulację chce wprowadzać, a to typ od paczek.
  • Odpowiedz
@fraciu: on taka deregulacje zrobi że wszyscy będą na śmieciówce. Nie tylko jego kurierzy. Za darmo pewnie tego nie robi. Coś mu musieli obiecać.
  • Odpowiedz
  • 32
@Ramone no właśnie o to mi chodzi, typowy Janusz biznesu. Zamiast zaprosić ludzi co w Polsce rozwija chemię, IT, medycyny (niby tam mamy jakieś super protezy), i z nimi rozmawiać jak im ułatwić życie. To nie gadają z typem od paczek który jedzie na wykorzystywaniu ludzi xD wtf

Edit. Albo ten typ od samolotów co miał problemy z papierami, było ostanio znalezisko na głównej. I o dziwo nie chodziło mu o
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: usunąłem to ścierwo, zostałem zmuszony do przerzucenia się na allegro box/orlen paczke. Cichy protest przeciwko k------u. Zatrudnili w inposcie jakiegoś braindeada z pokolenia Z i koncertowo to s--------ł.
  • Odpowiedz
@denazyfikacja jakbyscie zobaczyli jak wyglada i dziala aplikacja inpostu od strony sprzedawcy to by szczeki poopadaly, nie mowiac juz o integracji z jakims sklepem. Znajomy prowadzi sklep, na 10 zamowien aplikacja utworzyla jedna paczke poprawnie, 3 utworzyla i bylo widac w aplikacji ale nie dalo sie wyslac, reszte aplikacja nie chciala nawet utworzyc bo wyskakiwaly bledy wiec trzeba bylo je recznie wyslac. Ale przy recznym wysylaniu tez sa jaja. Jak masz
  • Odpowiedz