Aktywne Wpisy

derek25 +447
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +16
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #gospodarka #ekonomia #finanse #kredyt2procent
źródło: ceny mieszkań
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@dsomgi00: p---------e, kto by kupował te mieszkania, skończyło sie, nie ma, szlus. Każdy kto miał kase albo zdolność już kupił mieszkanie
źródło: 2Yhxbd3kNKKg4H_jWlOkILfvYqJXrwkMbm4SLzW9WC8UJL6cBWnLkkVtuw1ERWyUIwdthkSR3-NFMMBdZihb0nLApt4HshhAaGoaWUpy9X4Klybfst38ZywPLUPUcdO5ztfDke59zF6PM2ZyFTNLF3Jfl5h-
Pobierz1. Zostaje jak jest czyli bez BK, z regularnymi zapowiedziami Jemniom Paszyka, bez reitów, na obecnych stopach: ofertowe spadają o 10-15%, transakcyjne spadają ale są niższe średnio o max 15% od ofertowych
2. Wchodzi BK2%, bez reitów, stopy nie mają wtedy większego znaczenia: ceny rosną o 15%, rozstrzał między ofertowymi a transakcyjnymi spada
@Stulejman_Beznadziejny: i podajesz cenę ofertową?
@Tapirro: to raczej złe myślenie, bo własnej sugeruje umysłowi, że wszystko jest dobrze, bo się bilansuje. Zdecydowana większość Polaków nie dostała podwyżek i jak zarabia 4-5k netto tak dalej zarabia. Dla większości ceny mieszkań jak i życia wzrosły.
Podobnie jak z niskim bezrobociem. 'No patrzcie jakie malutkie! Pewnie nie ma ludzi od pracy w całym kraju i