Aktywne Wpisy

derek25 +447
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +16
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #gospodarka #ekonomia #finanse #kredyt2procent
źródło: ceny mieszkań
PobierzNa za rok obstawiam mieszkania +4%, zarobki +6%
źródło: Screenshot_20250325-200828
Pobierz@Tapirro: nie możesz tak liczyć.
Wzrost o 7 % to jest właśnie inflacja ceny mieszkań, jeżeli wynagrodzenia wzrosły też np. o 7%.
To znaczy, że ceny się nie zmieniły. Nie możesz odjąc drugi raz inflacji innych produktów.
@Tapirro: ile dostałeś podwyżki pensji od zeszłego roku to jest pytanie
Jeżdżę po Polsce wiele wiele tysięcy kilometrów. Jak dla mnie taki Poznań i np. Katowice, są o wiele bardziej zapuszczone i brzydkie, niż Łódź :P
Ste re o ty py
Tutaj przykładowe transakcyjne https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dwa-lata-i-koniec-Spadki-cen-mieszkan-wrocily-na-scene-8856046.html
@Zakimar: no widzisz, a Katowice które są stolicą największej aglomeracji w Polsce są pomijane w 3/4 statystyk rynku nieruchomości xD
Przyzwyczajaj się