Wpis z mikrobloga

@Kamero: też go mam. Głównie podstawowe rzeczy robię: gotowanie pod ciśnieniem na parze, ryż, ziemniaki. Z kompletnych dań to rosół robię taki w wolnowarze przez 16h
  • Odpowiedz
  • 0
@dyniel: no ja kupiłem że względu na mięso, ale się dowiedziałem, że jest sporo przepisów typu wrzucasz wszystko i wychodzi gotowy posiłek
  • Odpowiedz
@Kamero: no są, praktycznie wszystkie dania jednogarnkowe możesz zrobić, ale nie bawiłem się w to, bo wolę takie dopieścić w żeliwnym, Instant Pot jest w użyciu jako wspomagacz
  • Odpowiedz
@Kamero A jak było z zapachem przy rozruchu? Ja mam chyba jakiegoś pecha, bo trafiłam dwukrotnie na egzemplarze tak koszmarnie śmierdzące po rozgrzaniu czymś a la chiński plastik, że zwróciłam do sklepu. Smród nie zniknął nawet po parokrotnym rozgrzewaniu. No i odpuściłam sobie na razie sprzęt tej firmy.
  • Odpowiedz