Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

@BielyVlk: przecież to ta sama retoryka, UE od lat jest liderem w regulacjach, zamiast w innowacjach i płaci za to cenę.
Zresztą fajne te regulacje i ten skansen który nic nie produkuje....I ma 3 razy większy eksport niż 2,5razy liczniejsze Chiny XDD
źródło: InShot_20250306_142056563
Pobierz@BielyVlk: niektórzy dalej w to wierzą
@zobq: Te "nadmierne regulacje", które tak bardzo przeszkadzają amerykańskim megakorporacjom, okazują się po prostu wspólnym unijnym prawem antymonopolowym, prawem ochrony konsumenta czy ochrony danych osobowych.
@Ivan_Sekal: @BielyVlk: to też takie regulacje, które powodują, że Polska ma jedne z najwyższych ceny energii na świecie. Świat nie jest czarno - biały.
Europa od przeszło 20
UE BEZ UK ma większe PKB niż chiny które mają 2.5 razy więcej ludzi. Jakby dodać UK to już 20% większe. Fajne wam bajeczki sprzedają szury ale żeby to lykac to trzeba być przygłupem.
Napisz coś o skansenie swiata proszę i o robakach do jedzenia XDDD lubię te slogany które można
źródło: 1000047055
Pobierznie ma
źródło: 7a41234b925851f8f9154d1346e1621e5902895936b09be037690ca884912ab3
PobierzPs. Ciekawe czemu spadło po wyjściu UK nie??? XDD
@Ivan_Sekal: nie wyprzedziło, tylko UE było wyżej w 2023 kiedy Chiny złapały czkawkę xD, według danych 2024 znowu Chiny są wyżej. Ale wiadomo, EU wielkie mocarstwo, znowu na drodze ku szczytowi, bo przez JEDEN ROK znowu były wyżej niż Chiny xD
Nieważne, że 20 lat temu PKB Chin to była 1/5 UE, nieważne, że USA odskoczyło, nieważne trendy, ważne, że przez JEDEN ROK EU znowu było
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ivan_Sekal: jak ktoś śmie wypominać oczywiste problemy UE? Jak ktoś śmie zauważyć, że EU od przeszło 20 lat traci w porównaniu do USA i Chin?
Jednocześnie UE ma o ok 40% więcej ludzi niż USA, ale tego już
Dodatkowo nie wiem czy zauważyłeś ale jakość życia w USA jest 20 na swiecie. A w 10 najlepszych do życia krajach 8 jest z UE.
Dodatkowo w USA masz ogromne nierówności i takie prawo że oligarchowie oraja klasę średnia jak chcą. Super nie??? XDD dobrą kończę bo się ośmieszasz
@Ivan_Sekal: No fajnie, a 20 lat temu UE była wyżej niż USA.
Takie są FAKTY. UE od 20 lat stoi w miejscu względem UE i Chin.
No ale idź już płakać do kąta, bo widzę, że mnie
@zobq: no była i co? Sami napompowaliśmy kieszenie USA, pora to zmienić
@zobq: w takim Meksyku, proszem pana, to nie trzeba mieć pozwolenia na budowę wieżowca. Jak ma się kasę i kawałek miejsca to się buduje!
A jak się zawali? Jako wolny obywatel miałeś prawo nie wchodzić do wieżowca.