Aktywne Wpisy

MonazoPL +113
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +17
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle warte jest p---------e grażyn i januszy żeby kupić działke
#nieruchomosci #tir
Za 0 PLN. Fajne lata 60-te.
Co Ty porównujesz czasy?
Za 50 lat jakiś taki jak ty napisze tu, że my fajnie mieliśmy, bo kredyt tylko na 20 lat a metr kosztował 1 średnią krajową, nie to co teraz, w 2075, metr za 6 średnich
U ojca na wsi ktoś kupił chatę, zapłacił tyle, że jego dzieci miały kredyt spłacać.
Potem jego rata wynosiła tyle co butelka wódki. Samej opłaty przy okienku więcej miał, niż ta rata.
Denominacja obcinała jedynie zera, nie zmieniała wartości pieniądza. 1995 :) pamiętam osobiście
@vartan: w 2075 to przy tej demografii beda domy za złotowke.
2075 to już w sumie nie będzie mnie obchodziło :)