Wpis z mikrobloga

Jak się najlepiej odezwać do laski po 10 latach, żeby nie wyszło cringowo? XD Za czasów liceum była spora chemia między nami.

1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście znajomych.

Jak byście podeszli do tego tematu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #snapchat #messenger #zwiazki #milosc #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kiedys_bede_bogaty: to jest w sumie genialne w swojej prostocie. No ale co dalej? :) W sumie to znowu jestem w punkcie wyjścia, bo muszę napisać. A napisać już mogę w tej chwili na facebooku, bo mamy się w znajomych.

Czy uważasz, że samo zaakceptowanie prośby to już będzie zielone światło?
  • Odpowiedz
  • 0
@dmde: Mówisz? :) Tak się słuchaj składa, że wiem gdzie pracuje :p Poprzednie miejsce zamieszkania też znam, ale teraz po tylu latach to cholera wie :D Pewnie już nie mieszka z rodzicami.

Niemniej jednak, takie pojawienie się na żywo „niby przypadkowo” nie przytłoczy jej za mocno? Im dłużej myślę, tym bardziej przyznaję rację tu większości komentującym, że przez neta po tylu latach może być p1zda conajwyżej. Może warto spróbować, tylko
  • Odpowiedz
@Blackol12: troche napisalem to prześmiewczo ale jak teraz mysle to jak dobrze to rozegrasz, wyjdzie najmniej creepy:D jak ma to cos to spróbuj! I teraz piszę poważnie:p
  • Odpowiedz
  • 0
@Limonene: a jeszcze dopytam. Przy dodawaniu, swoje konto też mam ustawić na prywatne, żeby sama miała szansę odfollołować? Jeśli jest ciekawa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Blackol12: ja po 10 latach bym nie zagadywał xd
rozumiem jakbyście wpadli na siebie na ulicy czy coś.. ale tak z tyłka po 10 latach? creepy trochę.
jakby to trochę mniej lat było, typu nie wiem 5 to jeszcze, ale 10, to już szmat czasu.
  • Odpowiedz